Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Tragedia de la Spital. Bărbatul s-a deconectat de la aparate şi a fugit spre geam; medicii au încercat să îl oprească

7 comentarii

  1. 🤔😥😪 Răspunde

    Ar fi o pită bună de mâncat pe subiectul că cine știe ce i-a zis soră-sa la vizită. Că din ce am înțeles nu era un caz chiar fără șanse, din contră chiar pronosticul era favorabil. Doar că mai trebuia să facă câteva tratamente, operații. Fiecare cât îl duce capul și cât îl ține “ața”. Acum asta este. 😪

    • Varzăăă... Răspunde

      Probabbil i a zis ca e vinovat de accident si urmeaza parnaie….

    • Ph Răspunde

      Condoleanțe familiei.
      Vedem în filme cum în unele situații (dese) nu sunt permise anumite vizite care pot afecta sănătatea pacientului. Nu am cum să nu observ desele sinucideri din spitale. Și din experiență personală am observat că mulți medici dau rețete pt anumite medicamente fără să se pună valoare și pe efectele asupra psihicului, efecte deloc neglijabile.
      Văzând trolli din online, nu ne mirăm că sănătatea mintală este neglijată grav în această țară, să nu zic de prejudecăți.
      Crăciun fericit și fără abuzuri.

  2. 💩💩💩 Răspunde

    Ce să-i zică, “bețivan ratat ca tac-tu”

  3. Vizionaru Răspunde

    O fi fost prea bine îngrijit! Fire voluntara a zis decât sa-l omoare aia cu zile in spital, și sa-l scoată vinovat tot pe el Colegiul Medicilor mai bine rezolva cum poate.Sor-sa i-a zis ca nu are bani sa dea spaga la doctori…deci moarte sigura.

  4. Gheorghe Răspunde

    Ce debili debitează pe aici.Ma da voi știți ce o fost în bibilica omului de si-a făcut seppuku?…atoatestiutorilor mergeți sa va reveniți după beutura ingurghitata….bleah!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.