Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Adăpostul de câini s-a închis. Nu se poate intra din cauza apei

Adăpostul de câini din Satu Mare s-a închis pe perioadă nedeterminată, întrucât nu se poate intra din cauza apei, au precizat reprezentanții asociației FreeLife Satu Mare.

,,Din acest moment, adăpostul FreeLife Satu Mare va rămâne închis/nefuncțional pe termen nedeterminat până la soluționarea și rezolvarea accesului/drumului în adăpost”, au anunțat reprezentanții asociației.

2 comentarii

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Era și de așteptat. Responsabilitatea asigurării accesului cade exclusiv în sarcina administrației locale care care se află sub contract asociația. Imposibilitatea de a efectua servciile nu li se poate imputa nicicum. Pe de altă parte nici cu aia nu sunt de acord că deja sunt prea mulți câini acolo care sunt ținuți mai mult de milă și nimeni dar absolut nimeni din muncipiu nu întreprinde nici măcar o campanie de sterilizare gratuită. Asta de ani de zile! Măcar pentru cei cu venituri mici. Ce se așteaptă? Refuz să cred că nu s-ar putea pentru că în multe orașe se fac. Trebuie vrut.

  2. Umanul Răspunde

    Sărmanii cătelusi…cine va avea grijă de acum încolo de bietele animale? Ce s-ar întâmplat cu aceia care erau ținut acolo? Va rugăm să ne țineți la curent…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.