Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Polițiștii controversați din județul vecin. L-au ajutat, s-au lăudat, apoi i-au luat permisul

Polițiștii care au ajutat o gravidă aflată în travaliu să ajungă la maternitate au schimbat foaia: l-au sancționat pe șofer și ulterior i-au reținut permisul, titrează sportulsalajean.ro.

Totul s-a petrecut în primăvara acestui an, atunci când oamenii legii au identificat în trafic un autoturism ce rula cu mare viteză. Mașina a fost oprită de polițiști, iar de la volan a ieșit de urgență un bărbat, care le spunea polițiștilor că soția sa e în travaliu și îi implora să nu îl amendeze pentru că a depășit viteza legală. Fără să stea prea mult pe gânduri, polițiștii i-au făcut cale liberă cu girofarul tinerei de 22 de ani. Autospeciala Poliției a escortat autoturismul în care se afla femeia în travaliu până în fața secției UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

După câteva luni, însă, conducătorul auto a primit un telefon de la Poliție! Fusese invitat la sediu, la Zalău, pentru a primi un “cadou”. Oamenii legii i-au reținut permisul de conducere pentru următoarele trei luni.

,,Este adevărat. Bărbatul care a condus autoturismul în seara respectivă, a fost contactat telefonic de polițiștii rutieri, a fost invitat la sediul Poliției Municipiului Zalău pentru a i se întocmi proces-verbal de constatare a contravenției și a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep., cu avertisment, fiind dispusă totodată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru ziarul Știrile din Sălaj.

Șoferul a atacat procesul verbal întocmit de polițiști.


CITEȘTE ȘI:

13 comentarii

  1. Buca Răspunde

    Foarte corect au procedat oamenii legii!
    Avem AMBULANȚE care își asumă răspunderea!
    Altfel, fiecare potențial pilot de formula 1 poate zice că a fost o urgență medicală și de-aia a condus cu viteză!
    Vezi eroul nostru de pe A3 cu 235 km/H!

  2. 😝 Răspunde

    @bucă, încurci pulele cu măturile, nici la “artimetică” nu dă bine.

  3. altu fără bmw Răspunde

    @Bucă, uite eu îți propun un exercițiu de imagine. Să zicem nevastă-ta intră în travaliu. Suni la 112 și îți zice să stai calm că vine salvarea la pulivară că nu au mașini acuma vreo 30 de minute pe puțin. Ce faci? Mă gândesc că te așezi la tembelizor și te uiți cu o bere în mână la meci până vine, nu? Spune drept cât de retardat ești, man? Personal am ajuns la concluzia că noi vom avea o țară așa mai de Doamne ajută când generațiile astea actuale vor dispărea. Suntem irecuperabili. Adică în aprilie pornești sirena mașinii și faci pe antemergătorul la spital apoi după 6 luni trimiți omului amenda???????
    Minunata țară autoproclamată a Maicii Grădinii Domnului care suntem. Păcat că e populată de către astfel de cretini care numai litera legii o văd și au uitat complet de ce înseamnă a fi om! Adică cum spuneau femeile de la APACA în București la manifestațiile FeSeNe în 1990:” Noi muncim, noi nu gândim!”. 🤔😵😮😪

    • Buca Răspunde

      Tu voiai să faci un exercițiu de imaginație, nu de imagine!
      Îți garantez că nu m-aș avântă să fac eu pe eroul !
      Cu incarcatura emoțională cauzată de nașterea unui copil, în spatele volanului ar fi ultimul loc în care ar fi indicat să se afle o persoană!
      Dacă eroului nu îi convine, poate ataca în instanță, poate instanța va avea o altă părere!

      • altu fără bmw Răspunde

        Tu ca de obicei vorbești în necunoștiință de cauză. CVUnoști în detaliu cazul? Comentezi aiurea-n tramvai și debitezi inepții doar să nu fii de acord cu celălalt. Te-aș vedea eu ce de filozofii existențiale ai trânti și ce de calm ai fi dacă ți-ar zbiera nevasta în urechi de-ți zboară creierul tău minuscul.
        PS. Mă aștept ca să-mi faci și mie corecturi gramaticale, tu prof de română cu două clase autoproclamat.

      • altu fără bmw Răspunde

        Expresia un exercițiu de imagine nu este neapărat același lucru cu expresia exercițiu de imaginație. Dar la cât praf ai tras pe nas nu mă miră că nu sesizezi diferența.

  4. părerea mea Răspunde

    Cei doi poliţişti sunt: agent şef adjunct Bogdan Marius Corb. Are vârsta de 35 de ani şi lucrează în poliţie încă din anul 2012. Celălalt, agent de poliţie Radu Feşteu, are de 23 de ani şi lucrează în poliţie din decembrie 2020. Am extras informația din știrea din martie a.c. Asta ca să știe toată lumea ce animale mai hrănim. Îi văd în stare să amendeze și un decedat. La ăștia nu se știe niciodată. Dați-le sporuri și cât mai multe salarii de merit și distincții. Și cât mai multe sporuri ori drepturi salariale! Iar dacă auziți că vă înjură careva pe la spate vă rugăm frumos să vă mirați. Că nu înțelegeți de ce se face asta. Oare de ce???😮😮😵😵😥

    • Buca Răspunde

      Bravo lor!
      Și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu!

      • părerea mea Răspunde

        Cred că ți s-a mai zis că ești un idiot desăvârșit. Ții umbră pe planeta asta degeaba. Asta vezi că nu e numai părerea mea.🤮

  5. jean Răspunde

    Nu le convine salariul sa mearga la munca in alta parte, Politia nu are voie la greva Ti-ai ales aceasta meserie fao, daca nu sa iti dai demisia, prea multi incompetenti in politie, si mai multi in politia localsa sunt un zero barat care nu merita nici macar un salut, ultimii portari au ajuns polittisti locali care habsar nu au de legi, dar le aplica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.