Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

VIDEO. Trafic blocat spre Botiz. Coada, până pe Centură!

Trafic blocat spre Botiz. Coada se întinde până pe Centură, iar șoferii sunt nevoiți să aștepte zeci de minute.

Șoferii spun că aglomerația se formează din cauza trecerii la nivel cu calea ferată. Cozile de mașini se întind din Botiz până la intrarea în municipiul Satu Mare, pe Centura orașului.

,,Trafic complet blocat din cauza căii ferate”, a spus un șofer, pentru PortalSM, care ne-a trimis și imagini pe adresa redacției.

10 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Să-i multumiti lui Pataki !!! Care doarme pe o licitație și o lucrare atît de simplă !!! Bă eu vreau să fim conduși unguri d de aia harnici !!! Uită-te în hungaria așa treci peste calea ferată nici nu o simnti ! La noi în Romania au rămas ăia puturoși și șmecheri !!!!

    • S Răspunde

      Inca o data te-ai facut de ras. Oricum nu ne asteptam mai mult de la un om cu un asemenea complex de inferioritate.

      • KeFeRe = faliment Răspunde

        Săracul nu are cum să înțeleagă că asta depinde de kefereul românesc, ăla puturos . De aia arată și gara cum arată că toate se decid la Bucale unde le doare undeva lateral de ce se face în Sătmar. Da’ nu mai bine dăm vina pe cei din Sătmar care nu are cum să facă ceva că nu e treaba lor, nu e terenul lor, nu e proprietatea lor? E mult mai comod și nu obosește nici creierul unineuronal al lui @Mae!

  2. cizmaru Răspunde

    calea ferata apartine de SNCFR nu de consiliu judetean

  3. 😝 Răspunde

    Au și cizmele glas!

  4. Nocolae Răspunde

    Sa vina Cozma cu galeata

  5. altu fără bmw Răspunde

    Acum doi ani s-a intervenit pe trecerea de cale ferată într-un weekend și s-a oprit complet circulația în ideea că se repară bine de data asta. Mai țineți minte? Acum anul ăsta parcă iar era vorba. Atâta ține o lucrare la noi, nici 2 ani pe o așa arteră importantă și care cam foarte greu se poate ocoli? Păi dacă e așa eu aș recomanda ceva sesizare către DNA sau alt organ că înseamnă că lucrarea s-a făcut foarte prost. Însemană că de acum încolo an de an va fi așa?
    Știrea din 2020 – https://www.agerpres.ro/social/2020/02/17/satu-mare-traficul-rutier-inchis-total-pe-dn-19-in-localitatea-botiz-se-inlocuieste-sina-de-cale-ferata–450170

  6. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sigur ungurii sunt de vină. Aștept în acest sens reacția-explicație trasă de păr de unii deputați de-ai locului. 😮🤮

  7. Golf Răspunde

    Voi încă nu v-ați prins că aceste cozi se formează în momentul în care se lasă barierele? Nu de alta, eu am vazut cu ochii mei zilele trecute.

  8. Vasy Răspunde

    Unde-i Cozma cu galeata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.