Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Liderul Europol spune că a cumpărat din Portul Constanța 1 kg de cocaină: ,,Nu m-a controlat nimeni”

Liderul Europol, sătmăreanul Cosmin Andreica, spune că a cumpărat din Portul Constanța un kilogram de cocaină și nu l-a controlat nimeni la ieșire, titrează Digi24. El a postat imaginile cu un pachet în care susține că sunt droguri.

„Suntem în port, tocmai ce am coborât de pe o navă, am vorbit cu niște muncitori și am primit acest pachet, de foarte bună calitate. Ne-au asigurat că este ce trebuie… 100.000 de euro pe un kilogram de cocaină pe piața neagră. Asta înseamnă 1 gram – 100 de euro… Și nu m-a controlat nimeni deocamdată. Vom încerca să trecem cu acest pachet pe una din porțile portului, acolo unde avem agenți de securitate, poliție militară, poliție de frontieră. Important de spus: tot acest port este lăsat în grija unei patrule de poliție”, a spus Andreica în filmare.

Andreica spune că s-a dus personal în port, unde a petrecut mai multe zile și a testat vulnerabilități. „Nu am avut ce să testez, pentru că nu am întâlnit dificultate în a cumpăra produse de contrabandă, substanțe interzise, nu există niciun control în tot portul, nu avem niciun fel de instrumente prin care să fie verificate persoane”, a declarat el la Digi24.

El a postat și un mesaj pe pagina Europol, pe care îl redăm mai jos:

,,În toată țara avem aproximativ 250 de polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate care acționează pe combaterea traficului de droguri. DOAR 250!!! Asta înseamnă între 2 și 8 polițiști într-un județ, plătiți cu 3500-4000 lei și care au programul oficial de luni până vineri, de la 08:00-16:00.

În rest, lucrează “la negru”. Sunt chemați de acasă la acțiuni, la activități specifice, din timpul lor liber! Asta pentru ca Poliția Română să nu le plătească ore de noapte și spor pentru activitatea în zilele de weekend sau sărbători legale. Iar în loc să alocăm resurse umane și logistice suficiente pentru a interveni la sursă, adică în Portul Constanța, ne chinuim pe urmă să prindem traficanți prin cluburi, școli și alte medii”.

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a declarat la Digi24 că se îndoiește sincer că președintele Europol a cumpărat cocaină din port, dar dacă acest lucru s-a întâmplat, Andreica riscă să fie cercetat penal. El a mai spus că Poliția Română are în atenție acest caz. „Aspectele semnalate în spațiul public sunt verificate, din datele pe care le dețin”, a declarat Georgian Drăgan.

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Du-te mă in p…..la mea de dobitoc,ai cumpărat tu pe dracu.

    • danciu viorel Răspunde

      ce ai ba … tie rusine ca traiesti intr-o tara din lumea a treia ????
      te doare cumva adevarul ?????
      neam de straita la coada vacii

  2. Varzăăă... Răspunde

    La un kil trebuie o roabă de euroi …

  3. Varu Răspunde

    Băi Danciu Viorel! ești un frustrat

  4. cizmaru Răspunde

    puscarie pentru ca acest lucru ce a facut inseamna auto denunt ca fost politai ar trbui sa cunosca legislatia si daca a facut numai misto tot puscarie este pentru 1 kl.se primeste cam 20 se ani el ca fost politist trebuia sa anunte organele de cercetere deja ar fi trebuit sa fie inchis

  5. satmarean Răspunde

    Băi Andreica, ești prost sau ești prost???
    In afara de agresivitate și minciuni ce mai stii/ poți???
    Oricum ai fi, esti bun de legat…asta daca nu se va confirma ca esti întârziat mintal, și atunci mă întreb cum drac te-au ales ăștia sa ii reprezinți… doar daca sunt la fel ca tine, și daca-i asa e destul de mare bai…

  6. Gerula Răspunde

    Eu sunt curios de unde a avut el 100k euro ? Probabil e doar o farsa, buna pentru urmăritorii lui de pe Tiktok, vrea si el sa iasă în evidenta cu ceva, sa își facă publicitate. Nu m-asi mira sa apara pe listele unui partid din asta de mana a doua la urmatoarele alegeri.

  7. GB Răspunde

    @cizmaru te corectez, încă e polițist (cu toate beneficiile aferente + Sindicatul “Andreicapol”) și da @Gerula tind să-ți dau dreptate (vedeți https://www.presasm.ro/scandal-in-randul-politistilor-satmareni-seful-de-sindicat-a-fost-demis-de-la-bucuresti/ și alte articole… ) având în vedere mentorul sub aripa cui sa format. Pare un “Surugiu mai mic®” dar în alte vremuri… Eii, mama ei de viață! Cu de ăștia îți moare și ultima speranță, însănătoșirea sistemului prin schimbul de generații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.