Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

A băut pălincă și s-a dus să-și mute mașina. A uitat să aprindă farurile și l-a oprit poliția

A băut pălincă și s-a dus să-și mute mașina. Bărbatul a uitat să aprindă farurile, a fost oprit de un echipaj de poliție, iar acum a fost trimis în judecată.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au observat cum un autoturism circula fără lumini pe timp de noapte, motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnale de oprire a autoturismului. Oamenii legii au procedat la verificarea permisului de conducere al conducătorului auto, constatând că acesta a fost anulat la data de 08.08.2023. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică și era în stare vizibilă de ebrietate, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice.

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că la data de 15.11.2023, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la domiciliu, singur, a consumat aproximativ 200 g de pălincă și nu a mâncat după ce a consumat alcool. După ora 24.00 a ieșit din locuință și s-a urcat la volanul autoturismului cu intenția de a îl muta la 100 metri mai departe, deoarece autoturismul bloca intrarea într-o vulcanizare, ce urma să se deschidă la ora 08.00 dimineața în ziua următoare.

Întrucât nu a aprins farurile de noapte, a fost oprit de către organele de poliție pe strada Odoreului. I s-a făcut semn să oprească autoturismul, a intrat pe o stradă laterală, unde a oprit autoturismul. Cu privire la permisul de conducere, le-a spus oamenilor legii că îi este anulat.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    În țara asta retardată e ceva perfect normal. Păi știind că nu are permis de conducere a trebuit să tragă ceva la măsea ca să prindă curaj. 😵🤢😥 Nu că aș vrea să fie condamnat cu executare dar măcar să nu mai capete veci un permis nou. Măcar atâta. Că nu că e inconștient cu acte în regulă dar e pericol pentru ceilalți aflați în trafic.

    • Nha Răspunde

      Astia nici n-au nevoie de permis. Oricum conduc daca li se nazare! 😥

    • Golf Răspunde

      Dacă țara asta este retardată, ce părere ai despre țările celelalte, mai ales alea așa zise occidentale? Să înțeleg că vrei o țară ca afară? Sau îți vorbești semenii și țara de rău din reflex, fiind complet furat de vraja mass mediei? Îți spun un secret: acolo afară este mai rău decât aici dar îi ajungem din urmă din păcate la degenerarea care este acolo.

      • altu fără bmw Răspunde

        @Golf. Stau și mă minunez. Am citit și am recitit comentariul meu inițial. Spune drept de unde ai reușit să ajungi la concluzia asta? Tu crezi că eu nu știu cum e afară? Dar un lucru e sigur. Asemenea specimene inconștiente sunt altfel tratate și mult mai bine “frecate” de autorități. Dacă faci așa ceva la nemți sau suedezi știu sigur că transpiri bine de tot și aștepți cu anii plus te pune la multe alte lucruri obligatorii, școală, teste, psihologie etc. până să mai capeți iar un permis. Asta dacă mai capeți că nu e sigur. Țara asta a intrat în disoluție, nu există consecințe pentru multe lucruri, prea mulți scapă basma curată, drept consecință își permit asemenea lucruri. Apoi dacă mai ai chef să filozofezi cu mine pe temă înainte îți recomand un exercițiu de imaginație. Adică să zicem ești în trafic și dai față în față cu un astfel de idiot. Nu e mai ușor să previi de astea??? Că e clar că de la momentul reținerii permisului în primă fază mare lucru nu a priceput. În astfel de cazuri când nu merge cu vorba bună individul trebuie “ajutat”. Și asta este valabil în orice țară.

        • Golf Răspunde

          Aproape în fiecare zi este câte un articol cu câte unul care a fost trimis la pușcărie pentru infracțiuni rutiere, și asta doar ce citesc local. Mulți sunt prinși la graniță și asta este drept. Cu suspendare se dă doar la primare abatere și cu circumstanțe atenuante, există și excepții. Știu cât de inconștienți sunt vesticii din propria experiență, șofat sub influența a orice nu este o problemă pentru ei. Părerea mea este că ei au o influență foarte negativă pentru noi în multe privințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.