Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Accident grav în ţară. Bebeluş de 8 luni şi un tânăr, decedaţi

Un accident tragic  a avut loc în dimineața zilei de 31 ianuarie pe DN14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș. Un copil în vârstă de 8 luni și un bărbat de 29 de ani au murit pe loc.

Potrivit oradesibiu.ro accidentul a avut loc în 31 ianuarie, în jurul orei 03.00, pe DN 14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș. Incidentul s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, a pierdut controlul mașinii sale, lovind un cap de pod și răsturnându-se.

În urma impactului, conducătorul auto și un pasager, un bebeluș de doar 8 luni, au decedat pe loc. De asemenea, o tânără de 17 ani, pasageră în vehicul, a suferit leziuni grave și a fost transportată la spital în stare critică.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare una de stingere și două ambulanțe SAJ. Cu toate acestea, bebelușul a fost declarat decedat după încercările de resuscitare, tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, iar bărbatul a fost declarat decedat în urma manevrelor de resuscitare.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele accidentului și pentru a determina eventualele infracțiuni de ucidere din culpă sau vătămare corporală din culpă care ar fi fost comise în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.