Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

APEL. O familie cu doi copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă

O familie cu doi copii, din județul Satu Mare, a rămas fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă, în urma unui incendiu. Focul a izbucnit ieri, miercuri, 10 ianuarie, iar acum familia are nevoie de ajutorul nostru.

Incendiul a izbucnit ieri, în orașul Ardud din județul Satu Mare, iar o familie cu doi copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă. În urma incendiului s-a degradat acoperișul și terasa casei pe o suprafață de 150m², iar pompierii au stabilit cauza: scurtcircuit electric la un cablu electric neizolat corespunzător. Comunitatea a reacționat imediat, iar pe rețele de socializare a fost lansată deja un apel către sătmăreni.

,,O familie cu doi copii a rămas în plină iarna fără acoperiș deasupra capului, deși acoperișul a fost recent făcut. Oamenii muncesc, dar chiar și așa le este greu sa își repare acoperișul, mai ales că au rămas cu datorii după renovările precedente. De aceea facem apel la oamenii cu bună credință să ajute această familie să poată să își refacă cât mai repede acoperișul și sa nu fie nevoiți sa locuiască la rude. Mână de la mână, cu materiale pentru acoperiș sau cu câțiva bănuți, orice ajutor este binevenit pentru familia Pleth Cătălin din Ardud, strada Cetății!”, se arată în apel.

Cei care doresc să ajute sunt rugați să sune la numărul de telefon 0758.604.098.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.