Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Au venit din Bihor și au spart două case în Satu Mare. Hoții, reținuți pentru 24 de ore

Au venit din Bihor și au spart două case în Satu Mare. Hoții, doi indivizi în vârstă de 48 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ce spune poliția:

,,La data de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au identificat două persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma activităților investigative efectuate, polițiștii au constatat faptul că doi bărbați, de 48 de ani, ambii domiciliați în județul Bihor, ar fi pătruns fără drept în interiorul a două imobile situate în localitatea Cehal, de unde ar fi sustras diverse bunuri, rezultând un prejudiciu de 3.500 de lei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.