Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Bărbat din Satu Mare arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite pentru trafic de droguri de mare risc.

La data de 13 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea acesteia.

Persoana a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce deținea în autoturism, în scopul comercializării, aproximativ 70 de grame de cristal 3-CMC, ascunsă în diverse spații din habitaclu.

Ulterior, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Satu Mare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 400 de grame de substanță cristalină, 56 de plicuri din material plastic transparent cu sistem de închidere tip zip-lock, care conțineau o substanță cristalină albă, 52 de plicuri din material plastic transparent cu sistem de închidere tip zip-lock, care prezentau urme de substanță cristalină albă, un cântar de mare precizie, un încărcător de armă, trei cartușe calibru 12 mm cu alice, o sabie, un laptop, un telefon mobil, o tabletă, 3 stickuri de memorie, 3 bucăți de baterie din tuburi de tragere categoria F2, 4.311 de emițătoare de sunete categoria P1, precum și 1.240 de euro și 1.549 de lei.

În cursul aceleiași zile, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție.

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Numai incarcatoru, fara arma…. cam slabut, nici traficantii nu mai sunt ce au fost.

  2. Lili Răspunde

    Se aude că fata sefului organizat consuma.
    Oare asa sa fie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.