Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

A avut zile! A vrut să se sinucidă, dar și-a rupt mașina în două! Acum are condamnare

Un  bărbat în vârstă de 48 de ani, din Carei, a încercat să se sinucidă, la volanul maşinii. El a condus cu viteză excesivă şi a provocat un accident. Maşina i s-a rupt în două, dar a scăpat teafăr. Apoi a fugit într-un lan cu porumb, unde a fost depistat de poliţişti. Acum, bărbatul a fost condamnat, în această lună, la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare, plus muncă în folosul comunității.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 5 octombrie 2021, pe DN 19, șoferul a fost implicat într-un accident în lanț. După coliziune, acesta a încercat să scape de responsabilitate, ascunzându-se într-un lan de porumb din apropierea casei sale. Autoritățile au reușit să-l identifice, constatând că are dreptul de a conduce suspendat, dar și că consumase alcool în exces, având o îmbibație de 1,37g ‰.

El a declarat că a condus în ciuda faptului că nu avea permis, și că a consumat alcool, precizând că a încercat să se sinucidă din cauza problemelor de familie.  După circa 1 km, din cauza vitezei excesive, a intrat în derapaj pe acostamentul drumului lovind stâlpul de curent din partea dreaptă. După care a fost proiectat într-un autocamion, care era staționat și mai apoi într-un autoturism.

În urma incidentului rutier, a părăsit locul accidentului și din cauza șocului s-a ascuns într-un lan de porumb din spatele casei sale unde a fost identificat de polițiști.

Anterior, el a mai fost prins conducând fără permis.

Acesta a fost condamnat la 1 an și 7 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. De asemenea, i s-au impus 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Dar faptul ca omul a vrut sa se sinucida nu e si un caz de psihiatrie? Adica…. ne facem ca nu vedem si gata cazul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.