Ultima actualizare: azi, 12:58

Locale

Brățările pentru monitorizarea electronică a agresorilor, disponibile în Satu Mare

De la 1 ianuarie, brățările pentru monitorizarea electronică a agresorilor sunt disponibile în 20 de județe, printre care și Satu Mare, informează gândul.ro.

Potrivit sursei citate, sistemul va fi implementat în Bacău, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui și Vâlcea. Cele 20 de județe intră în etapa a doua de implementare a Sistemului Electronic de Monitorizare Electronică, potrivit IGPR. În acest context, 2.400 de kituri de monitorizare au fost achiziționate.

„Conform H.G. nr. 1025 din 10 august 2022 pentru stabilirea aspectelor tehnice și organizatorice privind funcționarea în sistem-pilot, precum și a celor privind operaționalizarea Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică, monitorizarea electronică în sistem pilot urmează să se aplice în trei etape, determinate prin raportare la cazurile de aplicare și la aria teritorială la nivelul căreia urmează să fie operaționalizat sistemul”, precizează IGPR.

Astfel, monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora. Identitatea persoanei supravegheate, a celor care poartă un astfel de dispozitiv electronic, va fi cunoscută doar de instituția de supraveghere care creează semnalarea.

IGPR a semnat, la data de 1 septembrie 2022, acordul-cadru pentru achiziția sistemului informatic și a 15.000 de kituri de monitorizare, în vederea implementării Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică.

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Prima bucată eu o doresc

    • dada Răspunde

      Te crezi hazliu dar vezi ca după adresa de ID te pot găsi foarte ușor. Dacă se dorește. Apoi să te văd cum îți va dispărea rânjetul idiot de pe mutră că nici la privata din spatele curții acolo lângă cotețul de găini nu vei putea merge!

      • Nunu Răspunde

        Cum suna plângerea: Subsemnatul cu numele din buletin de ,,trei puncte”, doresc sa reclam ca altcineva folosește numele meu de ,,trei puncte” 😀

        • dada Răspunde

          E vorba de tine idiotule. Acolo la adresa ta de ID nu sunt tri puncte, paniemaies fraiere???? la tine ar trebui pus chestie din asta electronica cum de incepi sa comentezi si automat sa te blocheze. la tine prostia deja a devenit contagioasa si da pe dinafara. 😮🤮 Vezi ca si asta de la Tohani care a ars a crezut ca e protejat si ca sa vezi acum tocmai pretinii cu care a stat la un pahar de vorba ii rascolesc domiciliul. Ca tara asta asa functioneaza. Dar daca tu insisti sa experimentezi pe propria piele cine sunt eu ca sa te impiedic??? Da-i inainte fraiere!

          • ...

            M-ai făcut fraier??? Fraieră e cine te-a fătat

          • dada

            Esti fraier pentru ca sari pe capul la oricare si nu mai judeci. Cand apare careva care zice sa te potolesti imediat imaginezi ca e prietenul tau adevarat tri puncte. Nu ca esti fraier, esti bolnav tata. Du-te si te trateaza.

  2. Vasy Răspunde

    Și eu doresc una

  3. ... Răspunde

    Subsemnatul ,,trei puncte”, doresc să anunț oficial că voi face plângere împotriva tuturor celor care îmi folosesc numele din buletin fara drept. Apropo, numele meu este marca înregistrată!!! Mă duc la somn acum, sunt mahmur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.