Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Ca-n filme. Metoda prin care un individ a furat o betonieră. ”Tovarășii” l-au așteptat în mașină

Ca-n filme. Metoda prin care un individ a furat o betonieră în județul Satu Mare. ”Tovarășii” l-au așteptat în mașină, iar după ce ”treaba” a fost rezolvată, cu toții s-au făcut nevăzuți.

Ce spune poliția:

,,La data de 6 ianuarie, în jurul orei 21.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi pătruns fără drept pe un teren extravilan situat între localitățile Satu Mare și Amați, de unde ar fi sustras un utilaj electric.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 31 de ani, din Odoreu, ar fi pătruns pe terenul extravilan, prin tăierea lanțului care asigura poarta de acces, de unde ar fi sustras o betonieră electrică. Ulterior, bărbatul ar fi părăsit locul faptei, cu sprijinul a trei bărbați, de 25, 30 și 40 de ani, care l-ar fi preluat cu un autoturism.

Față de bărbatul de 31 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tăinuire”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.