Ultima actualizare: azi, 11:55

Naţionale

Român bătut de șoferul de microbuz și abandonat pe drum fără bani și telefon. Era dat dispărut

Un român care a fost dat dispărut în Germania, iar familia îl căuta cu disperare, a fost, de fapt, bătut de șoferul de microbuz și abandonat pe drum fără bani și telefon, titrează Digi24.

Un bărbat din Botoșani, care a plecat din Austria spre casă înainte de Revelion, a dispărut fără urmă în Germania. Alarmată că nu mai avea niciun semn de la el, familia a anunțat poliția. Într-un final, el a fost găsit după 9 zile de un român care l-a recunoscut din postările de pe internet. Acum, botoșăneanul povestește coșmarul prin care a trecut în toată această perioadă.

Bărbatul, de 38 de ani, era la muncă în Austria, iar pe data de 27 decembrie a plecat spre țară, cu un microbuz. Apropiații au aflat de la el că a ajuns în Germania, țară în care nu ar fi trebuit să ajungă, apoi nu au mai știut nimic de el și l-au dat dispărut. Anunțul despre dispariția lui a fost postat și pe grupul de Facebook Voluntari în Europa și pe data de 7 ianuarie un român din Germania l-a recunoscut. Unul din administratorii grupului, a povestit ce s-a întâmplat cu Ovidiu în toată această perioadă:

„L-am găsit după 9 zile! A plătit la o firmă de transport 180 € să plece din Austria la Botoșani, s-a trezit plimbat prin toată Germania de transportator și a luat atitudine, cerând explicații șoferului și protestând. Drept urmare a fost agresat verbal și fizic (bătut), l-a dat jos în peco din Bad Rappenau, fără bagaje, doar cu buletinul, 50 € în buzunar și telefonul descărcat, fără încărcător și nevorbitor de germană sau engleză.

Povestea e lungă …a mers pe jos zeci de km, a ajuns la Kaufland Heilbronn, și-a vândut ceasul cu 30€ ca să poată mânca, a cerut ajutor oamenilor fără nici un rezultat. Datorită vigilenței unei persoane care a văzut distribuirile voastre peste tot, Ovidiu a fost localizat azi dimineață lângă un restaurant din Neckarsulm”.


Sursa: Digi24

Un comentariu

  1. cetatean Răspunde

    Ala e prost rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.