Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Cerșetoare prinsă la furat. Intra unde găsea ușile deschise și lua tot ce putea

Cerșetoare prinsă la furat, în Satu Mare. Femeia intra unde găsea ușile deschise și punea mâna pe tot ce găsea, apoi trecerea și verifica următoarea locuință. Ea s-a ales cu o condamnare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, una dintre persoanele vătămate a declarată că o persoană necunoscută, de sex feminin, prin deschiderea zăvorului interior al porții de acces, a pătruns în curtea imobilului, apoi în interiorul locuinței, unde a verificat conținutul unui sertar din camera de zi, moment în care a fost surprinsă de către mama persoanei vătămate, ocazie cu care a părăsit locuința sustrăgând două chei ce se aflau în yala porții de acces, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 50 lei.

O zi mai târziu, profitând de poarta de acces lăsată închisă dar neasigurată, dar și de ușa de acces, lăsată închisă dar neasigurată, cerșetoarea a pătruns într-o altă locuință, iar din camera de zi, dintr-o poșetă, a sustras un portofel ce conținea suma de 500 lei și documente personale, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 600 lei, recuperat parțial.

Femeia și-a făcut un obicei din asta și a intrat în nenumărate locuințe, profitând de ușile lăsate neasigurate. Aceasta a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.