Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Ciolacu vine cu clarificări: În ce condiţii se poate face alianţă cu PSD la Satu Mare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut astăzi câteva precizări cu privire la o posibilă alianţă a partidelor la Satu Mare. Întrebat dacă PSD Satu Mare ar trebui să participe la discuţiile cu cei de la PNL şi USR pentru o posibilă alianţă, Ciolacu a spus că lasă decizia la nivelul orgnaizaţiei judeţene.

Totuşi, el a clarificat unele aspecte.

“Cel mai mare partid din România este PSD. Dacă este bine să ne unim cu alte forţe politice pentru binele comunităţii, pentru binele românilor, care sunt români, români de etnie maghiară, români de etnie germană, ucraineană, atunci vom face acest lucru. Anumite zvonuri sau şuete sau anumite gânduri pe care le au anumiţi lideri nu înseamnă că sunt un lucru palpabil, trebuie să fie un lucru palpabil de dezvoltare a judeţului care să facă baza unui proiect politic de alianţă.

Nu facem o alianţă politică de a omorî pe cineva sau de a strica ceva, facem o alianţă politică dacă avem un scop foarte clar definit, iar acel scop nu poate să fie altul decât o dezvoltare mai bună a judeţului dvs, a declarat liderul PSD.

10 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Mergem alături de PSD

    • Ionuț Răspunde

      Mergeți p…la, șeful tău cozma își roade unghiile de necaz,da speră la o victorie pe județ, că să poată sta la masa negocierilor,nu că UDMR+PSD au mai mult de cât PNL, la municipiu luați-va gândul,prin urmare și de aceea puteți de pe acuma să vă pregătiți pentru alegerile din 2028,tura asta a-ți rămas înafara jocului înainte de a incepe!!!.:)))

  2. c-block Răspunde

    Alianța politică se face pentru binele comunității. Dar să ignori UDMR de la conducerea unei comunități asta tocmai în Satu Mare este greșeală capitală. Iar cine spune așa ceva este bătut în cap. Țineți minte unde a dus aiureala lui Coica din epoca USL. Mai bine de atât ar trebui să știe asta Govor când au pus în cap împreună cu Ștef și cu USL tot județul. Nu cred că este cine duce dorul acelei perioade 2012-2016 (de fapt sper) când județul numai a pierdut, a rămas puternic în urmă. Se știe bine că re-reîncălzirea aceleiași ciorbe duce la degradarea mâncării. Băgați asta la cap. Că în campanie se mai lansează “șopârle” aia e altceva. Cine a participat în campanii trebuie să știe ce acoperă noțiunea de “șopârlă”. Și nu mai puneți botul la orice fake. Duminică plăcută.

  3. PSD=UDMR Răspunde

    Govorilă linge curul lui Gabor și Csabi demult fraților că știe că nu câștigă alegerile și îi plac tare mult BANII..rupe din voturile românilor să iasă ungurii ca mai apoi să își pună vițel primar și vice preș..gunoi a fost gunoi rămâne .țăranul ăsta din Supur. .HOȚ ORDINAR

  4. Opincarul Răspunde

    Basme, prea târziu pentru o alianță corectă, mafioții PSD s-au vândut deja mafioților UDMR, și încă, în buna tradiție românească, pe bani mărunți, nici măcar pe arginți, ci pe două parale. Ca și oamenii din fosta și, după cum se vede, actuala conducere. Sper să nu ajungem să vedem prețul, adică să piardă, cu UDMR-ul legat de coada lor de șarpe cu tot. Probabil au cerut, maximum, scaunul lui Gabor, banii grei sunt la Consiliu, ăla îl vrea UDMR-ul, altfel nu începeau Pataki și Gabor să facă, chipurile, plecăciuni și oferte “p ntru binele județului”. 😃😃😃 Niste prăpădiți, tâlhari de două parale, merită scuipați in față de toți românii și ungurii pe care-i lasă, din nou, la mana celorlalți mafioți, de la UDMR. Partea cea mai proastă este că mafioții UDMR sunt la mana lui Orban. Ăla adevărat, adică Viktor.

  5. radica2 Răspunde

    Si cine face alianta cu PSD sunt tot magari? sau doar PSD-istii in frunte cu govor? :)))

  6. wow Răspunde

    opincarule sa o scuip tu pe mata care teoooooo fatat

  7. doi Răspunde

    Ciolanule ,mai bine dispari cu restul de parlamentari incompetenti din tara pana poti ca te vom prinde fu-t-ut3n gura.

  8. POPORAN MODEST Răspunde

    Cine are urechi sa auda si minte sa priceapa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.