Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Concubinul monstru! A violat-o pe fetița, în vârstă de 8 ani, a iubitei sale. A picat testul poligraf

O minoră din județul Satu Mare a fost violată de mai multe ori de concubinul mamei sale. Fetița a fost violată în momentul în care avea 8-9 ani, însă adevărul a ieșit la iveală abia acum, când fata are 13 ani. Potrivit psihologilor, aceasta nu a avut puterea și curajul să o facă la vremea aceea, însă acum copila a răbufnit.

Fata i-a povestit totul mamei prietenei ei, iar femeia, șocată de cele auzite, a luat legătura cu mama fetei și a rugat-o să vorbească cu ea. Fetița a avut un atac de panică în momentul în care a povestit, ajungând, astfel, la UPU Satu Mare, având nevoie de tratament. Totodată, acestia i s-a recomandat să consulte un psiholog.

Pe fir au intrat și polițiștii cărora minora le-a povestit că, cu câțiva ani în urmă, a fost violată de către concubinul mamei. Ea a descris în amănunt cum s-a petrecut totul. Ulterior, mai multe tinere din sat au declarat că au avut de-a face cu bărbatul, de-a lungul timpului. Acesta ar fi încercat să le sărute sau să le pună mâna în zonele intime.

Minora violată a spus că știa că bărbatul, cioban fiind, avea întotdeauna un cuțit la el, și în momentul în care s-a urcat lângă ea în pat și i-a spus să nu strige pentru că vor fi probleme, i-a fost frică că acesta va folosi cuțitul. Fata le-a spus judecătorilor că bărbatul obișnuia să bea și să se certe cu mama ei, însă în serile când mergea la ea în cameră nu a simțit ca acesta să miroase a alcool.

În urmă cu aproximativ doi ani, minora împreună cu mama ei au fost chemate la Direcţia Generală de Asistenţă Specială şi Protecţia Copilului deoarece s-a primit un telefon anonim care anunţa faptul că fata a fost agresată sexual de bărbatul acuzat, dar atunci fata a negat totul. Psihologii care se ocupă de tânără au declarat că aceasta nu a avut curajul să o facă în acel moment, precizând, totodată, că nu ar putea fi vorba despre invenții deoarece minora nu este capabilă, în acest moment, să inventeze astfel de scenarii.

Fiind audiat, acum, suspectul a menționat că este nevinovat și că este sigur că cele care au declarat că au fost agresate de el „s-au pus împotriva lui” și caută să îi facă rău. Totuşi, la testul poligraf a reieşit altceva, şi anume că avea un comportament disimulat când a fost întrebat dacă a mers în camera copilei pentru a întreţine relaţii şi a negat, dar şi la întrebarea dacă a încercat să o violeze şi a negat.

În data de 27.09.2023 el a fost reținut pe o durată de 24 ore iar dosarul său a ajuns acum în faţa judecătorilor, care urmează să se pronunţe.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Test poligraf = ZERO, ZIP, ZILCH, NADA sau pe romaneste o TAMPENIE si o PROSTIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.