Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Angajat al Casei de Asigurări de Sănătate, bătut în instituție pentru că ar fi bârfit

Bătaie la Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Un angajat a fost urmărit pe holurile instituției și agresat pentru că ar fi bârfit. Totul s-a petrecut în timpul programului de lucru.

Potrivit informațiilor PortalSM, inculpatul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare, l-a agresat fizic pe un angajat al aceleiași instituții aflat și el în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3- 4 zile de îngrijiri medicale, după ce în prealabil l-a îmbrâncit pe holul instituției.

Între cei doi a existat un conflict mai vechi. Potrivit declarațiilor făcute de agresor, persoana vătămată a început să-l bârfească și să-l denigreze pe toate căile posibile, invocând motive că este doar un simplu informatician, că a falsificat diplome și că nu ar avea pregătirea necesară să avanseze în carieră. Agresorul a mai precizat că aceste denigrări au continuat zilnic timp de luni întregi.

Astfel, cum această stare conflictuală a persistat o bună perioadă, într-o dimineață bârfitorul a fost luat la bătaie. Totul a început după ce agresorul a confruntat-o pe persoana vătămată și i-a reproșat că îl bârfește. Aceasta a negat, iar în acel moment inculpatul ar fi spus că o să sune o persoană care să confirme bârfa. Mai apoi situația a degenerat, iar agresorul a îmbrâncit-o pe persoana vătămată pe holurile instituției, după care a lovit-o în repetate rânduri.

Agresorul a fost trimis în judecată.

 

10 comentarii

  1. Dinu Răspunde

    S o umflat orezul în ei, sau” mălaiul “îi cam mult și nu le priește!!?

  2. Mae Răspunde

    Foarte bine !!!!!

  3. ion Răspunde

    se dau unii pe altii in gat …
    care au intrat cu pile… :))))

  4. 😵😵😵 Răspunde

    Numai vă citez: ” … inculpatul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare, l-a agresat fizic pe un angajat al aceleiași instituții aflat și el în exercitarea atribuțiilor de serviciu…”. De aici omul de rând pricepe că bârfa intră în atribuțiile de serviciu (cum e și normal 😉). De fapt la mulți bugetari jumate zi pe asta se duce. Mulțumim pentru confirmarea stării de fapt. Dați-le salarii de mii de euroi și pensii speciale cât mai mari că merită!🤢

  5. Vasy Răspunde

    Asa-i cand omu’ se plictiseste la servici… umbla cu barfe iar altu’ sa rezolve barfele, mare-i plictiseala!

  6. Varu Răspunde

    Bravo eu susțin

  7. radical2 Răspunde

    oare astia pentru ce se bat? Bani multi, munca putina… Ce nu le convine? :)))

  8. Luiz Răspunde

    Ar merita marire de salar

  9. Varu Răspunde

    Amu nu mai bârfesc femeile, bărbații sunt ce-i care bârfesc mai mult ca femeile.

  10. kati Răspunde

    Da se întîmpă fiecare a fost angajat de alt pardid sau traficant și acum vor să-și arete mușchi la pumni
    nu lucrează pentru bolnavi ci pentru clică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.