Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Copii răniți de petarde în Satu Mare, în noaptea de Revelion. Au ajuns la UPU cu arsuri

Copii răniți de petarde în Satu Mare, în noaptea de Revelion. Trei copii, cu vârstă cuprinse între 5 și 12 ani, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din Satu Mare, după ce au fost răniți de petarde în noaptea de Revelion.

Cei trei minori au ajuns la Urgențe cu arsuri la mâini și la ochi. Unul a fost internat cu arsură la ambele mâini, iar ceilalți doi au avut nevoie doar de tratament de prim-ajutor.

,,În intervalul 31 decembrie 2023, ora 16.00 – 1 ianuarie 2024, ora 7.00, s-au prezentat la UPU trei cazuri de accident prin expunere la explozie petarde, respectiv trei copii în vârstă de 12, 9 și 5 ani. Primul prezentat la ora 1.46, copilul de 12 ani, este internat la compartimentul arși cu arsură de grad 1 la ambele mâini. Copilul de 9 ani, de la ora 2.46, cu arsură grad 2 la mâna dreaptă și cel de 5 ani prezentat imediat după ora 3.00 cu arsură oculară, au avut nevoie doar de tratament de prim ajutor, nefiind internați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, pentru PortalSM.

3 comentarii

  1. Stâna Răspunde

    Se pare că mulți și-au uitat mintea la Stână. Doctori-idioți cu două clase ca și trenul personal.

  2. Varu Răspunde

    Părinții acestor copii dacă le putem spune părinți,ar trebui puși să plătească tratamentul medical.Mai mult aș scoate în afara legii orice fel de petarde.

  3. zotmar Răspunde

    Sincer nu știu ce se mai așteaptă atât pe plan local dar și național să se ia măsuri ferme. Probabil așteaptă să vadă dacă reușește careva să dea foc la palatul administrativ din centrul nou. Nu de alta dar anul ăsta era cât pe ce să le reușească faza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.