Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Un adolescent a scos maceta la poliţişti: “Vă iau capul”. Familia nu-i acceptă iubita din Satu Mare

Un adolescent de 14 ani a scos maceta la poliţiştii care au venit să îl calmeze, în urma unui scandal pe care l-a avut cu propria familie, supărat că nu îi acceptă iubita din Saut Mare. La doar 14 ani a o relaţie de conbucinaj cu o minoră din judeţul Satu Mare, informează bihon.ro.

Scandalul a avut loc pe 16 august 2023, cu puțin înainte de ora 17, când o femeie dintr-un sat de lângă Salonta suna la 112 și anunța că nepotul său a provocat un scandal în familie. Totul, pe fondul unor neînțelegeri legate de o relație de concubinaj pe care băiatul de 14 ani o avea cu fată de aceeași vârstă, din Satu Mare.

Spre locuința familiei s-au îndreptat un agent-șef și o polițistă, care au fost întâmpinați într-un mod agresiv de către nepotul reclamantei. ”Inculpatul s-a îndreptat amenințător către cei doi agenţi, în timp ce gesticula cu o macetă și profera amenințări cu moartea la adresa acestora, fiind însă oprit de către tatăl său vitreg”, s-a arătat ulterior în rechizitoriu.

Incidentul a fost înregistrată audio-video cu aparatul tip ”body worn cam” pe care îl purta unul dintre polițiști. Băiatul i-a înjurat și i-a amenințat fără încetare pe agenți: ”Vă iau capul cu sabia! (…) în gură de gras, tu cu mine te pui? Te omor!”

Într-o astfel de situație, cei doi agenți au solicitat sprijin din partea altor echipaje. Doar așa a putut fi liniștit adolescentul care a fost încătușat și dus la sediul Poliției.

Înainte de Crăciun, Judecătoria Salonta i-a aplicat minorului acuzat de ultraj măsura asistării zilnice pe o perioadă de patru luni, timp în care el trebuie să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională.

7 comentarii

  1. wow Răspunde

    Astea suntem noi din Stana. Ce-mi place.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Pai militzista n-o avut unghii mai lungi ca maceta copchilului, sa il intimideze? Plus ca oe inregistrare se vede cum fugareste militzienii, nu doar ca aceia striga duoa ajutor

  3. Gheorghe Răspunde

    Pentru acest puțoi neam de asiatic,puțin spray cu piper la nas si ochi si dupa aceea luat la bumbaceala de sa nu-l recunoasca nici măsa care io dat țâță ,dar neavand politai competenti la dispozitie a fost nevoie sa adune gasca de cacăfrică in uniforma pe bani multi si in asteptarea pensiei babane.Pai daca nici doi la unu nu va descurcati mai gabori in uniforma apoi ce sa mai zic?Halal de voi….mars la somn

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Mai trebuie citit mesajul stirii:
      UN COPIL A FUGARIT DOI POLITISTI, ANTRENATI, INARMATI.
      Pai daca era un suedez, punea militzianu sa ii spele Passatu B5, iar pe militziana o scoatea la produs.

  4. Gilgamesh Răspunde

    Trebuia facut cu el cum s-a procedat cu Spartacus (vedeti filmarea pe youtube)…sa vezi dupa “Ami pare rau la domni politisti”

  5. Bantustan curat Răspunde

    Nimic nou, doar un nou episod din “România needucată”. Să nu cumva credeți că mai rău nu poate fi pentru că poate fi! Dar până cei care ar trebui să ia măsuri concrete nu sunt direct afectați până atunci autoritățile vor dormi în papuci și pijamale la căldură. Sunt curios polițiștii americani mai puțin speciali cum procedau? 😮😵

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.