Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Cum s-a trezit o sătmăreancă girant la un împrumut. Prejudiciu de 12.000 de lei

O sătmăreancă și-a pus mâinile în cap după ce a aflat că a devenit girant fără voia sa. Femeia a pus imediat mâna pe telefon și a sunat la poliție.

Ce spune poliția:

,,La data de 10 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost prejudiciată de o persoană, prin încheierea unui contract de credit, fără să fi avut acordul acesteia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 35 de ani, din Satu Mare, ar fi încheiat un contract de credit la o Casă de Ajutor Reciproc, iar persoana vătămată ar fi dobândit calitatea de girant, fără a-și da consimțământul în acest sens.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 12.000 de lei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals”.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Și cine o să o creadă că nu ia o semnat?

  2. Vasy Răspunde

    Daca e asa de simplu sa iei credit cu giranti care nu sunt acolo la fata locului atunci e super in tara asta, e paradisul intractorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.