Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

DE NEOPRIT! Hoţul care fură sistematic din magazine. Prins cu ciocolata în ciorapi

Un bărbat din Satu Mare a furat sistematic mai multe bunuri din diferite magazine din oraș. Acesta le-a spus polițiștilor că nu își amintește ce a făcut în zilele furtului. Bărbatul urmează să fie judecat, în această săptămână, pentru ceea ce a făcut.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de  2 iunie 2021, bărbatul a vizitat magazinul Profi de trei ori, sustrăgând diverse bunuri. În jurul orei 11:55, hoțul s-a îndreptat către raionul cu ciocolată, furând mai multe produse pe care le-a ascuns sub haine, și a părăsit magazinul fără să le plătească. Același scenariu s-a repetat și în jurul orei 15:30 și 17:10, cu furturi succesive de ciocolată și produse cosmetice. În seara aceleiași zile, la ora 18:40, hoțul a revenit la magazinul Profi, furând șampon și ciocolată în valoare totală de 104,94 lei, pe care le-a ascuns în ciorapi. Confruntat de către personalul magazinului, hoțul a recunoscut și a fost oprit de un agent de pază.

Acesta nu a fost singurul episod al hoțului, care a mai fost implicat și în alte furturi la magazinul Kaufland și într-un alt magazin, de unde a sustras produse cosmetice în valoare de 600 lei.

Hoțul a declarat că nu își amintește ce a făcut în zilele furtului.

Bărbatul urmează să fie judecat, în această săptămână, pentru infracțiunea de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.