Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

De la livrator de pizza la traficant de droguri! Sătmăreanul a ajuns, acum, după gratii

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de trafic de droguri.

Potrivit informațiilor, tânărul, absolvent al Colegiului Național Doamna Stanca, a renunțat la Facultatea de Business din cadrul UBB Cluj-Napoca după doar 4 luni, după care a lucrat ca livrator pentru diverse pizzerii din municipiul Satu Mare. În anul 2020, a început să consume droguri, iar în 2021 a fost prins conducând sub influența acestora.

În perioada februarie – aprilie 2022, tânărul a vândut substanțe psihoactive inclusiv 3-CMC și 2-MMC, în cantități variate, de două ori. În aprilie a deținut la domiciliu o cantitate de 0,5 grame.

După ce a fost prins, acesta a declarat că procura substanțele de la un individ care îi lăsa pachetele în diverse zone din oraș. Plățile erau realizate prin aplicația Revolut sau prin depunerea banilor la un aparat care genera un cod, iar banii intrau direct în contul individului.

Ulterior, în perioada ianuarie – martie 2023, acesta a comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive, ajungând să dețină, la momentul arestului, 888,20 grame de 3-CMC.

Acesta a fost condamnat la finalul anului 2023 la 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept a operațiunilor cu produse psihoactive și la plata sumei de 4.500 de lei cu titlul de amendă penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.