Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Accident în lanț în Satu Mare. Impact între trei mașini

Accident în lanț în municipiul Satu Mare, după ce trei mașini au intrat în coliziune. Totul s-a petrecut miercuri după-masa, 3 ianuarie 2024.

Accidentul s-a produs pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în zona sensului giratoriu de la centură. Trei mașini au intrat în coliziune, iar la fața locului au ajuns polițiștii.

Este vorba de un eveniment rutier cu pagube materiale, fără victime înregistrate, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

7 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Greu cu unii posesori de masini.Greu cu sensurile giratorii.Poate ar fi bine ca inainte de a ajunge in giratoriu sa se faca un refugiu unde sa se retraga ,,soferii”care nu se stiu in astfel de cazuri.Sa stea si sa priveasca poate ca-si dau seama cum sta treaba cu sensul giratoriu iar daca nu se incumeta sa intre,pot aduce cate o roaba sa-si incarce masina in ea si sa o ia agale spre sens,sau vreun trailer care sa-i treaca dincolo,,,he,he,he.Asa sigur nu vor face accident…
    De multe ori nu ei sunt vinovati ci ,,instructorii”care i-au instruit dar si agentii cu care si-au,,luat”” permisul.Greu la deal cu boiii slabi…..

  2. Varu Răspunde

    Nu știu ce se întâmplă în zona asta,în fiecare dimineață și după masă coada este in Decebal,nu cred că doar șoferii sunt devină.

  3. Dia Spora Răspunde

    Comme se dice la voi, graba strica la treaba!
    Nu conduce come un supozitoro! Capisci?

  4. Mnoah Răspunde

    Se știe prea bine că sunt mulți care de abia așteaptă să ia permisul. Apoi când se văd cu sacii ln căruță abia așteaptă să uite toate regulile ca să facă loc la altele pentru ei mai esențiale. Gen cursul valutar, când e următoarea cursă spre Londra, oferte de muncă la negru-cenușiu sau sub care pod poți dormi să nu te deranjeze poliția de acolo sau altele. Apoi când dau de un giratoriu care “ieri” nu era acolo deja e peste puterile lor și clachează. Mnoah. Trebuie înțeleși și ei. Ca de fiecare dată țin morțiș să le ținem minte cum au plecat și de aia fac gălăgie. Că aici se poate, dincolo te saltă repede.

  5. Gino Răspunde

    Dar să nu-i uităm pe cei care habar nu au despre semnalizare în giratoriu, de parcă nici nu au în dotarea mașini semnalizator.
    Și sunt mulți.

    • dada Răspunde

      La multi nu e nevoie sa intre intr-un sens giratoriu pentru asta. Multi habar nu au sa semnalizeze nici macar schimbarea directiei de mers sau a benzii. Apoi cand dupa o astfel de manevra dubioasa se aude trosc-poc tot ei sunt cei care sar sus.

  6. Varu Răspunde

    Nu vă mai luați de ce-i care au venit de afară!! Problema nu-i de acuma și va persista in continuare datorită faptului că nu sa făcut un studiu de impact asupra zonei respective,în acel sens se vor face ambuteiaje mereu, gândiți vă dimineața vine în oraș aproape tot Vetisul,Decebalul,Careiului plus cei care vor să urce pe centură și toți cam la aceasi oră, așa că mai lăsați prostiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.