Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Casă distrusă într-un incendiu, astăzi, în judeţul Satu Mare

Casă distrusă într-un incendiu, astăzi, în judeţul Satu Mare. Astăzi, 28.01.2024 a.c., în jurul orei 12.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Cărășeu.

La fața locului s-au deplasat de urgență cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2. În sprijinul pompierilor profesioniști a acționat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Culciu.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei și încăperea acesteia cu posibilitatea de propagare la imobilul aflat în continuarea gospodăriei afectate.

Pompierii au lichidat incendiul, în limitele găsite, fără a se extinde și din fericire nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un conductor electric defect.

 

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Na mia ars cotetzul improvizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.