Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Club al seniorilor social-democrați, inaugurat la Satu Mare de premierul Marcel Ciolacu

Sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare găzduiește un club al seniorilor social democrați. Acest club a fost inaugurat sâmbătă, chiar de președintele Partidului Social Democrat, primul ministru al României, Marcel Ciolacu, și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

,,Acest club reprezintă o promisiune devenită realitate, făcută seniorilor în urmă cu câteva săptămâni de către președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor”, informează PSD Satu Mare.

La inaugurarea Clubului Seniorilor au fost prezenți alături de premier:

  • Paul Stănescu – Secretarul General al PSD și Vicepreședintele Senatului României;
  • Radu Moldovan – vicepreședinte regional și președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud;
  • Vasile Dîncu – Președintele Consiliului Național al PSD și președintele PSD Cluj;
  • Mihai Tudose – vicepreședinte PSD și europarlamentar;
  • Lucian Romașcanu – Purtătorul de cuvânt al PSD și președintele organizației județene PSD Buzău;
  • Bogdan Gruia Ivan – Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării;
  • Gheorghe Cârciu – Președintele PSD Diaspora și Secretar de Stat în cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

,,Seniorii social democrați care au fost prezenți la inaugurarea acestui club au fost deosebit de încântați de vizita primului ministru și a delegației centrale a PSD, și-au făcut poze cu aceștia, au socializat și s-au simțit bine. Noul Club al Seniorilor PSD este dotat cu tot ce este necesar pentru ca vârstnicii să își poată petrece în mod plăcut timpul liber”, mai informează PSD Satu Mare.

 

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Vom trai si vom vedea .

  2. Impostorilor Răspunde

    Vai de capul vostru, unde l-ați găsit pe taur
    Nu va mai votează lumea, stați liniștiți
    Nu a-ți făcut nimic ani la rand pt comunitate, decât pt voi și familie voastre.

  3. Hoții Răspunde

    Nu va e rușine sa va afisati cu bieții pensionari. PENSIILE SPECIALE când le tăiați?

  4. 123456789 Răspunde

    Adunatura de iobagi.

  5. Gheorghe Răspunde

    Inca de cand e lumea si pamantu nu s-a vazut atata perfidie,prefacatorie si linguseala ca si la acesti iobagi.Mai da nu puteti sta drept,sunteti niste soparle si unii si altii.O sa va dau tuturor un link sa vedeti pana unde ajunge linguseala si puparea obielelor in satmar.Ce exemple sunteti voi mascaricilor pentru generatiile viitoare?La cum merge tara si perspectivele pe care le avem acesti politruci trebuia improscati cu fecale…..rusine sa va fie.Cand vom scapa de asemenea caractere de merda?Astia il asteptau acum vreo 20 si ceva de ani pe printul petrisor(petre roman)si strigau,,nu vrem bani nu vrem valuta,vrem pe roman sa ne f….ta”Acuma pupa obielele lui ciolac&co.Mergeti si va ascundeti,cotarle….imi vine sa vomit.

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-barbat-s-a-pus-in-genunchi-in-fata-vioricai-dancila-in-satu-mare-declaratia-facuta-video.html

    • Ionuț Răspunde

      Domnul car îi săruta oja doamnei Dancila,este prezent și la strângere de mână a domului Ciolacu,este domnul din ultima poză,care o strânge în brațe pe doamna in alb,este pupatorul de serviciu al PSD!:))))

      • Gheorghe Răspunde

        Ionuț,folosești cuvinte mari,,domnul,doamna” care nu-si au locul când vorbesti de niste bipezi fără coloană..Sa fii domn e o întâmplare,,Să fii OM îi lucru mare!”zice o vorba din bătrâni.

        • c-block Răspunde

          @Gheorghe. Și asta tocmai un om în etate să nu știe????? Eu cred că nu face pe gratis spectacolele astea dezgustătoare. Atât de spălat pe creier totuși sper să nu fie. Asta zic spre binele lui și a familiei. Că aia cu declarația de dragoste pentru Dăncilă în genunchi chiar că a fost scârbos, 100% regizat. 🤮 În poză văd mulți foști activiști care acum își hodinesc cioantele obosite într-ale a combate dujmanul de clasă burghezo-moșieresc. Sau pe puțin 5 foști peremiști. Ce bine e în societatea asta acum mai liberă! Nimeni nu îi mai trage de ureche ce făcură pe vremuri, au pensii speciale, mulți pe nemeritate. Iar zilele trec. Ce bine că nimeni nu se ține de cuvânt cu tăierea lor și poștașul lună de lună le aduce teancul gros. Cine a fost slugă toată viața nu poate face altceva decât să-și caute alt stăpân pe care să-l slujească și să-l lingă la boașe. Doar se schimbă subiectul de lins. Și pentru că asta li se pare singura alternativă. Oricum altceva decât asta nu prea știu a face. Pe Prutului degeaba ar mai merge să depună rapoartele că nimeni nu-i mai așteaptă cu teancul de Bălcescu.

  6. Ghita Răspunde

    Baaaa, d-apoi aci n-o fost prezentă toată conducerea???!!!
    Unde p…a o fost toți vicepreședinții, unde-i respectul față de seniorii psdisti, lui Ciolacu cine i-o mai lins….numa bieții bătrâni? Nu-i posibil așa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.