Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Impact teribil în Turulung. Un bărbat a rămas fără un picior. Cum s-a produs accidentul

Impact teribil în Turulung, între o autoutilitară și un camion. În urma accidentului, unul dintre șoferi, un bărbat, a rămas fără un picior. Evenimentul rutier s-a produs vineri seara, 12 ianuarie.

,,La data de 12 ianuarie, în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Comunal 7 din localitatea Turulung. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani, din Gherța Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoutilitarei pe care ar fi condus-o și ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de către un bărbat de 31 de ani, din Bătarci.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 45 de ani. Niciunul dintre conducătorii auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a li se preleva mostre biologice în vederea stabilirii unor eventuale alcoolemii. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Ce spun pompierii:

,,În accident au fost implicate două autovehicule, un camion si o autoutilitară, iar în urma impactului au rezultat două victime conștiente. Una dintre acestea prezentând o amputație de membru inferior – fiind preluată de către Terapia Intensivă Mobilă, iar cea dea doua victimă a fost preluată de EPA Turț cu o contuzie la coloană. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare”.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. gigi Răspunde

    Și uite așa se autoepurează România de idioți.

  2. Feri Poker Răspunde

    Sunt anvelope de vara cele de la autoutilitara?

    • gigi Răspunde

      Exact acum 2 minute am văzut mașina dusă pe o platformă pe Blaga. De vară erau. Demonstrează doar cât de idioți pot fi unii. Dar dacă le zici verde-n față ce se mai supără!?!?

  3. H&R Răspunde

    Cam scumpă a fost lecția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.