Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

FOTO. Incendiu la o firmă din Satu Mare. Pompierii au intervenit cu două autospeciale

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat, în această noapte, prin apel la 112, în jurul orei 00.00, despre producerea unui incendiu la un operator economic din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 11 cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei terase pe o suprafață suprafață de aproximativ 30 m² cu posibilitatea de propagare la depozitul aflat în imediata apropiere.

Pompierii au intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului, reușind să salveze în întregime depozitul operatorului economic. În urma incendiului s-a distrus acoperișul terasei pe o suprafață de aproximativ 30 mp² precum si materialele lemnoase și plastice depozitate în perimetrul afectat.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un conductor electric defect. Din fericire nu au existat persoane rănite.


Sursa: ISU Satu Mare

2 comentarii

  1. Breci Pici Răspunde

    De ce mai dati “brechingniusu” daca nu scrieti despre ce firma e vorba??!!

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Undeva în Europa pe dreapta au ars 30 de metri de ceva. Ce mai, importantă știre! 🤢 Astea și știrile cu un operator economic undeva care a fost sancționat de veterinari sau de protecția consumatorilor fără să dați detalii de identificare, nici măcar aproximativ locația. Decât să scrieți aiurea mai bine nici nu ați publica știrea. Nu de alta dar așa nici nu e știre.😮😵 Doar timp și spațiu irosit degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.