Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Incendiu la un service auto din Satu Mare

ACTUALIZARE. Luni dimineața, 22 ianuarie, în jurul orei 8.30, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit la lichidarea unui incendiu produs la un operator economic aflat pe strada Porumbeilor. La fața locului s-au deplasat douăzeci de cadre militare cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă împreună cu un echipaj de prim ajutor.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la nivelul acoperișului clădirii pe o suprafață de aproximativ 60m² cu posibilitatea de propagare la magazin și la atelierul auto, aflat în imediata apropiere. Echipajele prezente au acționat cu promptitudine reușind localizarea incendiului într-un timp scurt.

Pentru lichidarea acestuia și pentru identificarea posibilelor alte focare de incendiu a fost decopertat acoperișul clădirii afectate pe o suprafață aproximativă de 60m². În urma evenimentului, pompierii au reușit limitarea extinderii incendiului, salvând astfel atelierul auto, bunurile și clădirea magazinului precum și o suprafață de aproximativ 90m² din acoperiș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind efect termic produs de un burlan metalic neprotejat corespunzător.

Știrea inițială:

În această dimineață, la ora 8.48, pompierii sătmăreni au fost sesizați de izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăți comerciale de pe strada Porumbeilor din  Satu Mare.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Satu Mare, incendiul a izbucnit la un service auto, în zona unui cazan, iar intervenția este în desfășurare.

La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere echipate cu apă și spumă, precum și un echipaj de prim ajutor. Pompierii au început operațiunile pentru a preveni răspândirea incendiului la nivelul acoperișului.

15 comentarii

  1. 😮😮😮 Răspunde

    Nimic nou, doar firma lui Fogel. La unele locații ajungi la concluzia că sunt predestinate la astfel de treburi. Mai e și atelierul de tâmplărie de pe Careiului care a ars intempestiv din temelii de cel puțin de 3 ori până acum. Mă întreabă un prieten foarte curios că oare nu din cauza problemelor sau a asigurării???? Că de prea multe ori este deja.

    • Fogel Bogdana Răspunde

      Stati linistiti, Domnul este sus si va vede si pe voi!

      • 😮😮😮 Răspunde

        Tu ocupă-te și rezolvă-ți mizeriile tale și lasă problemele altora pe seama lor. Nu cred că ai avut treabă sau probleme din cauza mea că nu mi-am făcut treaba mea cum trebuie. Când ceva se repetă înseamnă că ceva nu este în ordine acolo. Așa că Domnul pe mine mă poate vedea că nu am de ce să-mi fie rușine. Despre tine oare se poate spune asta?

  2. Xpert86 Răspunde

    Asta e tradiția când urmează sau au ai control de la ANAF la firmă!!!Nimic nou sub soare, toate sunt vechi și la fel cum e evaziunea in floare!!!😜😜😜😜😜😜

  3. Pistike Răspunde

    Service-ul ăla e un pericol public!!!
    Epavele și mașinile care urmează a fi reparate ocupă locurile de parcare, sau în curtea fostei grădinițe de vis-a-vis, teren și clădire aflate în proprietatea primăriei Satu Mare!!!!
    Din majoritatea epavelor se scurg lichide care poluează mediul, iar când plouă, uleiul se scurge direct în canalizare!!

    Gardienii publici trec și se fac că nu observă nimic, iar de la mediu nimeni nu-i curios, câtă vreme Erzsike este prietenă de familie și pahar cu proprietarul (de fapt cu răposatul tată al proprietarului, fostul consilier local, fost mare mahăr iudemereu)!!

    • Wrong Răspunde

      Erzsike e pensionară de un an jumate și are alte preocupări verzi-oneghiste. Dar se poate spune liniștit că Doamne apără-mă de prieteni că de dușmani mă feresc și singur. Că tocmai prietenii buni și vechi de când se știu i-au adus sfârșitul mandatului. Ce-i sigur nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Iar dacă închizi ochii și tolerezi cu bună credință anumite lucruri tocmai acele lucruri ajung să nu te lase să trăiești.

      • Pistike Răspunde

        Și crezi că dacă este în pensie, deja nu mai are locotenenți prin APM? Eu n-aș crede!
        Drept e că eu am făcut câteva sesizări la APM acum câțiva ani, dar fără succes!
        De-atunci văd că s-a modernizat strada, doar clădirile respective strică imaginea străzii, service-ul lui Fogel și fosta grădiniță (cred că acum este sediu pnț sau ceva de genul) aflat în administrarea primăriei, cu curtea plină de epave ruginite, posibile reminiscențe ale unor activități infracționale! Și în spatele service-ului mai sunt o grămadă abandonate pe terenul viran!

        • Wrong Răspunde

          @Pistike. Nu așa funcționează treburile. Când te pun pe șine paralele frumos la hodină după o vreme oamenii muncii elegant se distanțează de tine. Nu de alta dar le poți încurca învârtelile dacă tot bagi nasul acolo peste capul lor. Oricât de șef bun ai fi fost.

          • Pistike

            Măi, nu știu, încă experiența asta n-o am, și sincer, nici nu mi-o doresc 😉
            Oricum, instituția este praf și pulbere, funcționează din inerție fără prea mare efect!
            Poluatorii știu că noaptea nimeni nu înregistrează datele despre mediu, așa că-și golesc rezervoarele noaptea! Dacă ieși după 12 seara afară îți vine să fugi rapid înapoi!
            Deversările de pe Someș din zona unui mare producător din zona Vetiș-Oar tot acolo sunt și nimeni nu se sesizează, zeci de așa-zise service-uri auto tot la canal aruncă toate deșeurile lichide din autoturisme, mașinile cu scurgeri de ulei tot poluează, practic toată natura este în continuă degradare, dar nimeni nu ia măsuri!
            Dacă Doamne-ferește ai de tăiat un nuc de pe proprietatea ta, să-i vezi cum se activează, ca șacalii!! Că cică distrugi ecosistemul! De râsul curcilor!

  4. Irina Fogel Răspunde

    Eu nu pot decat sa le multumesc pompierilor pentru promptitudine, au venit foarte repede si au rezolvat problema in cel mai scurt timp posibil, astfel incat pagubele nu au fost insemnate. Va multumesc, Roxi, Alexandru, Stefan si celorlalti la care nu le-am retinut numele. Dumnezeu sa va dea sanatate!

    • Pistike Răspunde

      Documentele contabile s-au salvat, sau au pierit în incendiu?
      Întreb pentru un prieten 😉

      • Fogel Bogdana Răspunde

        Nu va faceti probleme pentru altii, curiozitatea prea mare strica!

        • @Fogel Bogdana Răspunde

          Așa-i că ți s-a mai zis că ești cam obraznic de felul tău? Voi ăștia de felul ăsta nu vă potoliți până nu faceți iar și din nou câte un Colectiv sau o nouă fermă a dacilor. Că tare le știți mai bine pe toate. Eu numai aș fi curios dacă s-a deranjat vreodată cineva să vadă ce și cum e cu spațiile vrezi și cu domeniul public din zonă ocupate ca pe vremurile pământurilor desțelenite din filmele western cu John Wayne. Apoi dacă încasați (dacă încasați) ceva amendă imediat țipați că-i descremenare?????

        • Pistike Răspunde

          Doamnă dragă, nu-mi fac probleme, iar a-ți face probleme pentru cineva (sau ceva) nu este același lucru cu a fi curios!
          Deși nu-s fac curios de integritatea documentelor financiare ale garajului dumneavoastră, îmi fac probleme legate de mediul înconjurător pe care îl distrugeți sistematic cu depozitarea epavelor pe spațiul verde! Despre asta puteți să comentați, sau luați poziția struțului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.