Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Incident în Satu Mare. Un individ era să-și incendieze apartamentul. Poliția, la fața locului

Incident în municipiul Satu Mare. Un individ era să-și incendieze apartamentul, după ce a aprins mai multe lucruri în locuință, informează dincolodesport.eu. Totul s-a petrecut miercuri după-masă, 17 ianuarie, în jurul orei 15.30.

Surse ale jurnaliștilor de la dincolodesport.eu au dezvăluit că evenimentul a fost generat de o persoană cu probleme psihice. Individul, aflându-se în propria locuință de pe Aleea Neajlov, a început să aprindă diferite obiecte în casă, generând astfel o situație de risc pentru el însuși și pentru cei din jur.

La sosirea autorităților, zona a fost imediat securizată pentru a preveni orice pericol potențial. Echipa medicală de la ambulanță, în colaborare cu forțele de poliție, a reușit să gestioneze eficient situația și să neutralizeze pericolul.

Din fericire, intervenția rapidă și bine coordonată a autorităților a avut ca rezultat evitarea unui deznodământ tragic. Persoana în cauză a fost preluată de echipajul de la ambulanță și transportată la spital pentru controale amănunțite și evaluări psihiatrice.


FOTO – Dincolo de Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.