Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Protestul fermierilor blochează DN1C: Traficul transfrontalier afectat la PTF Halmeu

Ca urmare a protestului fermierilor şi transportatorilor, traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN1C, fiind afectat tranzitul transfrontalier numai pentru automarfare, prin PTF Halmeu (frontiera cu Ucraina), sens în care efective din cadrul Poliţiei de Frontieră, Poliţiei Române și Jandarmeriei acţionează în teren, în sistem integrat, pentru gestionarea situaţiei, informează Poliția de Frontieră.

În ceea ce privește traficul persoanelor și autoturismelor, acesta se desfășoară în condiții normale.

„Pentru gestionarea acestei situaţii, efective de poliţişti din cadrul IPJ Satu Mare desfăşoară activităţi, atât pentru fluidizarea traficului rutier, cât şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce echipaje ale Jandarmeriei sunt prezente la fața locului pentru a asigura ordinea publică și protecția tuturor participanților.

În acest context, recomandăm tuturor persoanelor să adopte o abordare responsabilă și să respecte recomandările forțelor de ordine, astfel încât să se permită soluționarea situației în cel mai scurt timp.

Efectivele Ministerului de Interne se află permanent la datorie în sprijinul comunității pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, fluidizarea traficului, precum şi pentru intervenție în caz de necesitate”, transmite Poliția de Frontieră.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.