Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO. Liberalii, prezenți la Hramul de iarnă al Mănăstirii de la Scărișoara Nouă

Liberalii, în frunte cu Lucian Bode, Daniel Buda și Adrian Cozma, au fost prezenți, duminică, 7 ianuarie, la Hramul de iarnă al Mănăstirii de la Scărișoara Nouă.

În duminica de după Botezul Domnului, 7 ianuarie 2024, când Biserica Ortodoxă face pomenirea Soborului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul, în mijlocul credincioșilor de la Mănăstirea ”Nașterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul” din Scărișoara Nouă, s-au aflat Lucian Bode, secretarul general al PNL, europarlamentarul PNL, Daniel Buda, deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL Satu Mare, subprefectul Romeo Pop, președintele organizației municipale PNL Satu Mare, primarii Nicolae Cornea Mare – Socond, Sergiu Silaghi – Santău, Sergiu Crișan – Supur, Marian Torok – Medieșu Aurit, Radu Trandafir – Apa, Mihai Ghetina – Doba, precum și mai mulți reprezentanți ai seniorilor și tineretului liberal din județ.

Preasfințitul Părintele Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului a slujit împreună cu Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, cu prilejul hramului de iarnă al mănăstirii. A fost un adânc moment de comuniune și reculegere, în lumina frumoaselor sărbători creștine de la începutul anului.

6 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    O mascarada electorala . VOTUL 🙂

  2. Ilie Răspunde

    Au fost și cei de la PSD, chiar s-au băgat în fața la slujbă😡 Mare păcat, au tratat ani la rand Biserica Ortodoxă cu indiferență și chiar superioritate. Acum, fariseii se bagă în față. Cât de prosti pot sa fie că să creadă că lumea nu vede?!

    • 🐏🐏🐏 Răspunde

      Nimic mai greșit. Se folosesc și unii și alții de celălalt. Iar oamenii sunt destul de proști. Nu vezi că orice politician acum caută biserica să mai pescuiască niște voturi? Întrebarea este cum stăm cu pensiile speciale anbulate după 30 de zile sau după reducerea taxelor pe carburanți ori echilibrarea pieței energetice dată peste cap de însuși Cîțu. Astea toate sunt treburi arzătoare. Ca să nu mai povestim de lansarea programului de irigare a terenurilor pentru combaterea secetei lansată la sfârșit de 2022 și rămasă în coadă de pește doar teorie. Așa că turmă vă îndemn să mergeți la vot în continuare! Beeeeeeeeee. Vă meritați soarta. Voi toți ăștia bateți joc de țară. Niște idioți spălați pe creier și închipuiți a fi utili! Iar de treaba că avem mai multe lăcașuri de cult decât școli sau spitale (atenție exact pentru aceeiași cetățeni !!!) nici mai zic nimic!

  3. nistegaozari Răspunde

    lichelele si hotii se roaga si se dau oameni cinstiti, in plus cer voturi prin biserica, rusineeeee

  4. Lili Răspunde

    Politicienii sunt prezenți peste tot, mai puțin în parlament și la buna guvernare.

  5. cetatean Răspunde

    Chiar nu se vad ca-s penibili,lupi in blana de oaie.Vin si stau grupati ca lupi in haita ei nu stau ca muritorul de rand unde e liber ei se pun in fata toti langa preot sa iasa bine poza .E rusinos ce faceti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.