Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTO. Sătmăreanca din MMA l-a pus la pământ pe colegul de antrenament al lui McGregor

Sătmăreanca din MMA, Alice Ardelean, demonstrație de forță. Ea l-a pus la pământ pe colegul de antrenament al lui McGregor, titrează digisport.ro.

Ion Pascu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din România și este unul dintre partenerii de antrenament ai lui Conor McGregor. Sportivul s-a antrenat în ultimele zile cu sătmăreanca Alice Ardelean, care, în 2023, a devenit campioană la categoria strawweight a organizației Extreme Fighting Championship din Africa de Sud.

Alice Ardelean a intrat în ring cu ”Bombardierul” Pascu și l-a impresionat pe luptătorul de 41 de ani cu abilitățile sale. În imagini, Ardelean este surprinsă cum îl ridică pe Ion Pascu și îl proiectează pe podea, după care începe să îl lovească cu pumnii pe luptător.

Alice Ardelean practică MMA încă din anul 2011.

8 comentarii

  1. Jiji Răspunde

    Adevărul este că i-a pus la “pământ” pe mult mai mulți 😜
    Pare că se fac bani frumoși din onlyfans 👍

    • Vasy Răspunde

      Te roade ciuda :-))

      • @Vasy Răspunde

        Dar cam are dreptate. Se dau unii pe spate că wow ce talent dar însuși ea a recunoscut ce a zis @Jiji. Să cobori la acel final, nu te supăra dar trebuie să ai stomac foarte rezistent. De restul nici nu mai zic. La bătrânețe va avea cu ce să se mândrească la nepoței. Ehei, când eram io tânără ce mai făceam!

      • Jiji Răspunde

        Clar, ce crezi că io na-ș tăvăli-o? 😜
        Dar n-am io banii necesari
        N-o condamn, face ce poate!

  2. Satmarean Răspunde

    Pe IZI nu cred că la pus la pământ !!!

  3. Gheorghe Răspunde

    Ce-i mai doare pe unii neuronu de ce fac alții.Poate ca habar nu au ce fac cei din familia lor.Ce aveți cu femeia ca este pe onlyfans?….este exact treaba eu ce face.Decat sa meargă sa muncească pe banda pe minim pe economie sau sa meargă la patron unde sa fie,,salteaua lui”de câte ori vrea el,cum sunt majoritatea femeilor angajate la patron sau la buget(la birou la loc calduț),mai bine face asta.Asa considera ea ca este mai bine.Cate fete care sunt asistente la cabinete sau în spitale sunt c..le medicilor(și nu numai)de pe acolo?…habar nu aveți ce amploare are fenomenul și cum femeile tac din gura(unora chiar le convine având ca soți niște prostalăi numa buni de pus coarne) pentru un pumn de galbeni și un post călduț.Vă căcați pe voi ca fata asta este pe onlyfans si a fost sincera sa recunoască!Câte sunt pe onlyfans chiar cu stirea barbatilor dar nu recunosc și sunt considerate ,,femei de casa”.Pentru un ban în plus tac din gura și bărbații ca s-o obișnuit sa aibă bani și lux fără sa muncească iar multor femei le place sa fie admirate și dorite.Ce sunteți asa înguști!?

    • La cules de sparanghel Răspunde

      Bravo bre, normalizati curvele. Ce asa mare scofala sa fii curva ? E ceva de respectat. Georghe parca vad ca esti un lache de ala de-si da la laba la Alice

      • Gheorghe Răspunde

        Mai sparanghel unde vezi tu ca se spune ca este normal ce se întâmplă?
        Realitatea cu femeile este ce am scris eu,și altele.Ce nu înțelegi?….femeile sunt de multe ori batjocorite de către colegi,șefi la muncă și acasa de unii boi care-și zic barbati.Ce rupt esti de realitatea actuala.Sparanghel de unde știi tu ca eu sunt bărbat sau femeie….ca doar tu nu ești un sparanghel dacă asa îți spui pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.