Ultima actualizare: azi, 12:51

Locale

FOTO. Noul pavaj din Centrul Vechi, umplut de gume de mestecat. Aruncate peste tot

Noul pavaj din Centrul Vechi, umplut de gume de mestecat. Gumele sunt aruncate peste tot în zona centrală, iar în ritmul ăsta, noul pavaj va deveni din ce în ce mai alb.

Nici nu a fost pus bine, că noul pavaj din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare a fost umplut de gume de mestecat. Ele sunt aruncat mai peste tot, în special în fața localurilor don zonă.

Pavajul este ”bombardat” în mare parte de gume de mestecat, însă nu lipsesc nici mucurile de țigară.

Vă prezentăm mai multe imagini surprinse astăzi, în Centrul Vechi al municipiului:

44 comentarii

  1. cardiolog Răspunde

    o natie de lumea a 3.

    • Adi Răspunde

      “Americanii-s de vină.Futu-în gură să-i fut”.N-am vrut să fiu vulgar.Doar l-am citat pe Chirilă.Revenind la ale noastre:Aștia suntem domne’.Atâta putem…

  2. Ciuciu Răspunde

    Nu trebuie noua pavaj aici. Pamant ne trebuie ca la tara, pe camp.

  3. boralaes tiganus Răspunde

    bravo romanilor!

    • Adjóò Răspunde

      Na a avea pe unde să se plimbe Gabor cu Tarr Szilatd pavaje afaceri cu statul că nici in centru nou nu se plimba nimeni inportant ca de pe Lucaciu pana Tribunal faci 20min 200 metri beton

  4. Romanistan Răspunde

    Oraș în mișcare. Întrebarea este pentru cine? Cei care ați făcut asta vă dați seama că ați făcut un mare bine la cel tarre în betoane? Nu știți că are destule pe stoc și abia așteaptă comanda de la primărie??? Așa că mai scuipați ciunga vă rog.😵🤢 Proști cu diplomă, țărani săriți din căruță direct în oraș să facă drifturi. Minte lipsă.Păi voi ăștia, dacă vă iubiți orașul și vă place de ea atâta vă îngrijiți de niște treburi făcute proaspăt. Păi dacă e așa ia mai bine mergeți înapoi de unde ați venit, dar repejor țăranilor nesimțiți. Acolo puteți face ce doriți că oricum nu se cunoaște. Mizerie la mizerie trage.

    • Buca Răspunde

      Pariu că au fost de ăștia cu viziune îngustată, ca tine!

      • Romanistan Răspunde

        Pardon?????? Nu am înțeles. Adică dacă scuip flegma pe jos înseamnă că am vizune largă????? Marș măi înapoi țărane de unde ai venit! Și ce e aia “viziune îngustată” la tine? Hover pune mâna pe carte și învață românește că ce știi e de nivelul cunoștiințelor unui copilului de grădiniță. Îmi cer scuze pe această cale de copiii.

        • Buca Răspunde

          Țăran a fost tac-tu, încuiatule, iar marș să-i spui lui mă-ta acasă, dacă așa te-a educat!

          • Romanistan

            Taică-meu este jurist și avocat. Eu sunt inginer iar nevastă farmacistă. Fiică-mea este medic , fiul meu este student la UBB momentan la științe sociale. Fiecare ce a vrut să facă. Tocmai tu te găsești boule să-mi dai replică, cel cu 2 clase ca și trenul nesocotind vagonul restaurant? Când bag seama că nici acum nu îți dai seama unde ai greșit. Scriu atunci numai pentru tine, prostul satului cu majuscule VIZIUNE ÎNGUSTATĂ. Ce e asta????? Ești atât de idiot că nici acum nu îți dai seama dar ai nesimțirea să te legi de altul. Nu atunci leagă-ți bine cârpa din opincă că de te mai legi de mine atunci vei căpăta exact ce meriți, neșcolitule dăștept ce ești. Și pomenești că ai și drept de vot. 🤢

          • Buca

            Degeaba, tot țăran prost ai rămas!

          • Romanistan

            Tu vorbești care înjuri la fiecare propoziție ca un birjar și nici măcar nu recunoști că ești un analfabet dovedit? Du-te măi de unde ai venit!

  5. Sile Răspunde

    Pe taran il scoti din sat..dar satul din taran..niciodata!

  6. Nha Răspunde

    De aceea nu -i dat inca in folosinta

  7. Costi Răspunde

    Interventia centru vechi Satmar are nevoie de supraveghere permanenta ca sa nu fie un nou cuib infect, ca inainte. Camere, patrule, consecinte reale. Altfel degeaba e. Ca pana se civilizeaza Satmarul mai trec cateva generatii (asta daca n-o luam de tot in directia opusa mai repede).

  8. No spa Răspunde

    Nu trebuie paznici, trebuie educație, iar asta pornește de acasă.

  9. Irony Răspunde

    Totusi 50 de ani de Balcan, tre sa fim mandrii. Vechime oameni buni, s-a bagat efort imens pentru asta.

  10. Chiș Luca Puiu Răspunde

    Oare ce păzesc gardienii publici?
    Le-am dat o grămadă de bani pentru camerele de supraveghere, la ce le folosesc?

    • Romanistan Răspunde

      Vechimea și AMR-ul. Chiar nu pricep de ce s-au montat camerele pe bani grei dacă nu sunt folosite decât din ani în paști.

  11. radical2 Răspunde

    frumos oras vom avea. pacat de oamenii care-l populeaza

    • Kuka Răspunde

      Din păcate este valabil pentru toată țara!
      Avem țară frumoasă, păcat că este locuită!

  12. Satmarean1 Răspunde

    Corect@radical2

  13. Ionica Răspunde

    Si asta-i numai inceputul, ca azi maine se deschid terasele si atunci sa vezi arta urbana pe trotuare. Ca nu degeaba am blocat circulatia; sa poata veni cei plini de ei sa se dea rotunzi cu capetele lor patrate in centrul orasului.

    • Romanistan Răspunde

      Îmi explici și mie atunci de ce avem gardieni publici plătiți de primărie și o groază de camere de supraveghere monatet de ani buni și care stau mai mult nefolosite și toate astea din banii contribuabililor? Singura treabă care mă bucură este că de acum încolo nu mai pot face drifturi roată prin parc știi și tu care categorie de cetățeni la care refulează frustrarea acumulată în timp. Măcar atât.

      • Kuka Răspunde

        Avem camere de supraveghere video în toate piețele din municipiu, chiar și în zonele frecventate de bișnițarii de valută și țigări, și cu toate acestea, afacerile cu țigări sunt în floare!
        Nu poți să treci prin piața Someș fără să fii agasat de vânzătorii de țigări!
        Idem în piața mare cu bișnițarii!
        Mașinile parcate ostentativ chiar lângă piață, în raza de acțiune a camerelor, sunt burdușite de țigări, dar culmea, nimeni nu se sesizează!
        Ce să mai spunem? Că gardienii publici nu sunt corupți?
        Când marele lor șef este un fost șef al vămii???

  14. Contribuabil Răspunde

    Am vrut să-mi spun și eu opinia.
    Dar, când am a văzut nivelul de educație și cultură a celor care s-au exprimat anterior m-am oprit. Nu pot sa spun decât atât.
    Jegoși.
    Îmi cer scuze…. totuși!

  15. Malus Răspunde

    Probabil pt că accesul la coșurile de gunoi din parc e blocat încă de garduri de metal? Numa întreb… 😉

  16. Românurile Răspunde

    Omul însusi este un animal, dar se diferentiaza de acesta prin modul sau de gândire si prin ratiunea sa.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Aha, deci aici putem admira în toată “splendoarea” ei partea animalică, zici? 😮😉 No bine atunci. 😥

  17. Ionel Răspunde

    Gardienii (polițistii locali plătiți din bani publici) sunt plecați la ski sau ce fac? Fac norma la amenzi de parcare? Ăla “uns” de Kereskenyi la conducerea poliției, cu o pensie plus salariu la un aproximativ 5000 de euro (merită!!!!), aflat într-o formă fizică “extralarge” de invidiat până și de luptătorii de sumo, ce păzește? Că în afară de amenzi de parcare n-aud de ei!

    • Ilie Răspunde

      Cum sa aivă cinci mi de euro? Cine e ăla de la politie locala cu 5000?Eu nu cred că are nimena cinci mi de euro în mână că dara nu-i președintele țări.

      • aiai Răspunde

        @Ilie. Are pensie specială și a fost reîncadrat pe postul de șef la miliția locală. Așa că ia și pensia și ia și salariul. Numai pensia e peste 2000 de euro echivalent. Ia și bani de ședință ATOP, normă de hrană și tot ce vrei. Are peste 4000 de euro pe lună, numai citește.
        https://www.primariasm.ro/storage/politia-locala/declaratii-de-avere/2023/chisluca-vasile-da.pdf

        • Kuka Răspunde

          Plus că mai are nevoie de doi “directori” adjuncți, plătiți tot așa de bine!

          Mă bucur că nu sunt singurul care observă 🥳🥳

          • aiai

            Sunt alții care nu iau salar cât ia pentru ațipitul la ședințele ATOP. Vine cam 1650 RON/lună. Deranjant este că acolo oamenii sunt delegați prin competențe și prin fișa postului ocupat de către varii instituții. Am participat la începuturi la astfel de ședințe imediat după înființare (nimeni nu le înțelegea rostul atunci) și nici măcar nu s-a pus problema remunerării. Erai reprezentantul inspectoratului, agenției, comisariatului sau cum o fi numind etc. și cu asta basta! Nu înțeleg de unde și până unde trebuie remunerate aceste participări.

  18. pavel Răspunde

    Deci de vina pentru jegul moral al multora dintre noi sunt politistii locali….Chiar nu va e rusine? Voi justitarii lui peste prajit a ti atentionat vreodata pe cineva pentru faptul ca a aruncat pe jos un muc de tigara ,sau altceva?A ti trecut nepasatori ,ca vezi Doamne nu e treaba mea,dormiti in noaptea mintii dar sunteti zmei in fata calculatorului! Halal opinie publica!

    • Buca Răspunde

      Dacă tu crezi că neamțul a fost educat cu vorba frumoasă, ești naiv! Ăia ȘTIU că dacă calcă pe bec, îl vede cineva și-l reclamă și vine amenda 100%! El face exact la fel! Ți-o spun in calitate de fost rezident!

  19. Românurile Răspunde

    Ionel , eu cred ca furi curent.

    • Ionel Răspunde

      Nu fur curent, dau lumină, și chiar și unora că tine. Sarcini și amenzi pe păstrarea curățeniei au polițiștii locali. Dacă te apuci să comentezi, dai peste un aurolac de-ți bagă cuțitul în inimă, exact în centrul orașului, s-a întâmplat deja, nu este basm. Politia locală sa mai facă treabă și prin centru. Se zice că au salarii mai mari decât cei de la Poliția națională. Au! Am uitat,
      In centru nu produc mai nimic, pe când la parcări…

  20. galatasarai Răspunde

    105 ani n-ati avut timp sa va acomodati ????? nemernici ce sunteti

  21. Mihaita Piticu' Răspunde

    Lumea a 3 a. Ne meritam soarta 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.