Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

La un pas de crimă! Un bărbat din Satu Mare și-a înjunghiat nepotul după o ceartă

Un bărbat din municipiul Carei și-a înjunghiat nepotul în picior, viața acestuia fiind pusă grav în pericol. Incidentul a avut loc după ce amândoi, beți fiind, s-au luat la ceartă. Agresorul a fost condamnat, în această săpămână, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul s-a petrecut în data de 12.12.2021, însă agresorul a fost condamnat, în această săptămână. Momentul înjunghierii a avut loc în fața locuinței agresorului care se afla sub influența băuturilor. După ce au băut amândoi, au început să se certe, iar unchiul a luat cuțitul și l-a înjunghiat pe nepot în picior, victima fiind la un pas de moarte. Incidentul ar fi avut loc după ce nepotul i-ar fi adresat unchiului cuvinte jignitoare și ar fi refuzat să părăsească locuința acestuia.

În urma loviturii puternice, tânărul s-a prăbușit, având nevoie de intervenția serviciului de ambulanță, care l-a transportat, inconștient, spre Unitatea de Primiri Urgențe Șatu Mare. Potrivit concluziilor medico-legale, viața tânărului a fost pusă în pericol, fiind operat de urgență, după care a necesitat o lună de îngrijiri medicale.

Întregul incident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zona respectivă. Imaginile surprind momentul în care bărbatul l-a lovit pe tânăr, iar nepotul a căzut la pământ, necesitând intervenția imediată a persoanelor din apropiere.

Bărbatul agresiv a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru violență în familie, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.