Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Misteriosul caz de la Călineşti Oaş: bătrânul găsit decedat la bustul gol

Cazul misterios al bătrânului de 90 de ani găsit mort la Călineşti Oaş a stârnit numeroase reacţii. Prima variantă a poliţiştilor a fost ipoteza unei crime, având în vedere că întreaga casă era răvăşită iar bătrânul a fost găsit la bustul gol, mort, în lanul de porumb de lângă casă. După efectuarea necropsiei însă, anchetatorii merg pe varianta unui accident, lucru care nu este crezut de localnici.

Potrivit informaţiilor PortalSM, alarma a fost dată luni după amiaza când bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost găsit fără suflare în lanul de porumb. Casa lui era răvăşită, se pare că cineva a căutat ceva anume şi a răscolit întreaga locuinţă. La faţa locului au ajuns criminaliştii care au ridicat probe, dar se pare că nu au găsit nimic suspect.

Între timp a sosit rezultatul necropsiei, care arată că bărbatul a suferit o lovitură în zona capului. Noua variantă a anchetatorilor este că bărbatul, având anumite probleme de sănătate din cauza vârstei, a căutat ceva în casă, după care a căzut şi s-a lovit la cap. Acesta ar fi plecat prin lanul de porumb unde ar fi leşinat iar din cauza frigului a murit.

Această variantă însă nu este crezută de localnici, care îl cunoşteau drept o persoană respectată. Astfel, localnicii cred că a fost vorba despre o crimă. Deşi era în vârstă înaintată, el se descurca să îşi întreţină singur gospodăria.

Vestea decesului a şocat întreaga comunitate.

Ancheta este în desfășurare pentru a elucida circumstanțele tragediei. Din păcate, lipsa camerelor de supraveghere din zonă îngreunează mutl desfăşurarea anchetei.

3 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    A FĂCUT SEX CU O PROSTITUATĂ!!!

    • Gheorghe Răspunde

      Da Maci Laci exact așa cum spui tu.A făcut sex cu una îmbrăcată în negru și cu coasa in spinare.Cu aia facem sex toți când vine vremea sa ne îmbrățișeze ….forever!Din îmbrățișarea ei nu scapi oricât ai fi de tare,e ultima partida și ultima îmbrățișare pe care o primești.
      De aia autoritățile,, nu găsesc nimic suspect”chit ca în casa s-a cotrobăit peste tot.Omul singur,sătul de zile,lovit la cap probabil când își cauta șoșonii să se incalțe ca să fugă repede în lanul de porumb unde îl aștepta….doamna cu coasa.Inca un caz închis de către autorități,moarte naturală.

      • 🤔😵😯 Răspunde

        Sau altfel zis moșneagul revoluționar supărat pe viață s-a avântat în adâncul ogrăzii în cucuruzul necules, și-a scos peptul bengos și greu încercat și a zis trageți aicea și a căzut neatins de nimenea! Nu mai bine declarăm moarte naturală în pofida a tot ce se vede? Că aia cu fapta nu există nu mai ține că avem un decedat și trebuie cumva emis și un certificat de deces și ceva cauză a decesului. Că altfel …. 🤔😵😯

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.