Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

O adolescentă din Satu Mare a făcut praf economiile de 13.000 euro ale fratelui!

O adolescentă din județul Satu Mare a făcut praf economiile în valoare de 13.000 euro ale fratelui ei. Fata a cunoscut un băiat pe Instagram, care i-a promis „luna și stelele”, după ce a aflat de averea pe care fata o are în casă.

Potrivit informațiilor PortalSM, fratele adolescentei, muncitor în construcții, a reușit să strângă suma de 13.000 de euro. Bani pe care acesta i-a încredințat mamei și surorii sale, până la întoarcerea lui acasă.

Între timp, sora acestuia, în vârstă de 15 ani, a cunoscut un individ pe platforma “Instagram”, cu care a comunicat timp de mai multe luni. Tânărul i-a câștigat fetei încrederea, astfel că aceasta i-a povestit despre banii pe care îi are acasă. Aflând de suma semnificativă adunată de fratele ei, băiatul a început să folosească diverse pretexte pentru a împrumuta bani de la fată. A început cu sume mici, apoi sume mai mari, până când aceasta i-a dat băiatului toți banii fratelui ei.

Individul i-a spus că are probleme la mașină, apoi că mama sa este bolnavă, și multe alte pretexte până când fata a ajuns să îi dea acestuia în total 13.000 euro. În tot acest timp, tânărul nu muncea nicăieri, profitând de naivitatea fetei. Părinții acesteia l-au cunoscut pe tânăr și au observat că are bani mulți la el, însă nu le-a trecut prin minte nicio clipă că ar fi vorba chiar despre banii din casa lor.

Când a văzut că individul nu îi mai înapoiază banii, adolescenta a povestit familiei ce a făcut. Aceștia au încercat să ia legătura cu tânărul, iar acesta le-a promis că le va da toți banii înapoi, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Familia a apelat la ajutorul Poliției, în cele din urmă. Tânărul este, acum, judecat și urmează să își afle pedeapsa.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Un fel de loverboy “Made in Satu Mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.