Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Partidul Republican și AUR, liste comune la alegeri. Adrian Ștef: Îi invit pe sătmăreni alături de noi

Partidul Republican Satu Mare va merge pe liste comune cu AUR la alegerile din 2024. Anunțul a fost făcut joi, 11 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă. Adrian Ștef, prim-vicepreședintele Partidului Republican Satu Mare, i-a invitat pe sătmăreni să fie alături de această alianță.

Partidul Republican a semnat cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul Alianța Național Țărănistă un protocol de colaborare sub numele de Alianța AUR. Acest protocol de colaborare are ca obiectiv comun declarat câștigarea alegerilor din 2024, iar alianța își propune să obțină un scor din două cifre. În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc joi, 11 ianuarie, în municipiul Satu Mare, Adrian Ștef, prim-vicepreședintele Partidului Republican Satu Mare, i-a invitat pe sătmăreni să fie alături de această alianță.

,,S-a creat acest loc suveranist pentru ca românii să poată să vină alături de noi. Îi invităm pe românii care îmbrățișează aceste principii și sunt de acord că trebuie noi să ne recâștigăm demnitatea să fie alături de noi. Sătmărenii care au fost implicați politic sau nu au fost implicați politic sunt invitați să ni se alăture”, a spus Adrian Ștef.

Prezent la conferința de presă, coordonatorul AUR pe regiunea nord-vest, deputatul Darius Pop, a ținut să laude Filiala din Satu Mare.

,,Îi felicit pe colegii mei sătmăreni care fac o treabă foarte bună, atât partidul AUR, cât și Partidul Republican. Știu că în cel mai scurt timp vom acoperi întreg județul cu organizații locale, în cel mai scurt timp, până la sfârșitul lunii februarie, vom avea listele complete cu consilierii locali și candidați la primărie, cât și pentru celelalte funcții. Am încredere în ei, am încredere în sătmăreni”, a spus deputatul Darius Pop.

La conferința de presă au mai participat coordonatorul AUR Satu Mare, Viorel Pop, respectiv președintele Partidului Republican Satu Mare, Claudiu Sulea.

20 comentarii

  1. Costel Răspunde

    Are Stef ăsta schimbă partidele mai des decât își schimbă ciorapii? Extraordinar, in tot judetul asta să nu existe un singur politician român de încredere, pe care să îl votezi?

  2. Ilinca Răspunde

    Foarte antipatic individul, are un zambet comercial de o falsitate evidentă.

  3. Gerula Răspunde

    Pentru cine nu știe, Șulea e omul lui Stef, pe care l-a dus după el din PNL în ALDE și acum i-a inventat un nou partid pentru a putea controla mai multe locuri în comisiile din secțiile de votare. Deci aberatiile ale de partide nu exista, sunt niste partide facke controlate de partide mai mari… iar de Stef ce sa mai spunem, dați un search pe internet după articole mai vechi, sa vedeți pe unde a umblat, pe principiul “la partide noi, tot Noi”…

  4. cetatean Răspunde

    Asta pana cand nu urla Sosoaca si cu Stef.
    decat Aur + cocalari apoi mai bine ungurii. Din 1990 pana 2015 orasul era in degradare constanta. De cand e UDMR se mai face ceva. Pana la urma si marile cluburi de fotbal aduc jucatori si antrenori din alte tari. Atunci de ce nu UDMR daca eu ca cetatean pot sa stau linistit ca inainte si nu inapoi merg treburile.

  5. ... Răspunde

    AUR e partidul lui Putin

  6. Irimuș Răspunde

    Adrian Cozma e mare patriot, dar familia lui incaseaza bani de la ONG-uri finantate de statul maghiar. Fratele deputatului este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina. Halal patriot!

    • Burebista Răspunde

      Adrian Cozma este singurul care poate să de-a piept cu UDMR în județul ăsta. Are si defecte, că doar n-o fi Dumnezeu, dar chiar este patriot, știe să vorbească și are și școală. Fratele și rudele lui pot să facă ce vor, că doar sunt majori. Eu nu votez cu fratele lui, cu bunicu-so sau mamă-sa. Eu votez cu Cozma.

  7. .... Răspunde

    AUR este un partid in care se organizează orgii sexuale. Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organizezi congresul partidului duminica, în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica, atunci când oamenii sunt chemați la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist e total deplasat

    • ilie Răspunde

      Câcău, zi te rog mai multe dacă știi despre orgiile ale, că dacă sunt fete bune merg eu. Și d nu dau băutură mi duc de acasă. Merg și dumineca dacă trebe și îi fain.

      • Mirces Răspunde

        Dacă sunt tipe ok, sună tentant…și eu sunt de acord cu petreceri, dar în gen cabaret, adică să nu fie exagerate, adică să nu fi forțat la anumite chestii. Așa, chiar și dacă îți plătești consumația la niste preturi acceptabile și să faci ce vrei tu, să ai o gașcă făină, e OK. Totuși, ce înțelege câcău prin orgii, asta este chestia.

    • cetatean Răspunde

      Mai cacaciosule de unde scrii,de pe muntele Atos. Daca e cum zici sa stii ca o sa inmulteasca cei de la AUR .

  8. ??"???? Răspunde

    Adi dute la Karate Kix box sau ce vrei tu , Dar lasa Satmarenii in pace cu idei le tale tampite .

  9. Ilie Răspunde

    Daca aduc bunăciuni… Parcă m-aș băga și eu, frate! Băutură este? Dau și ei un whisky? Mă duc și duminică, nene, că doară nu poate mere tătă lumea la biserică. Tu de unde știi, căcaie, treburile astea? Ai participat? Cu preacurvia cum este? Sunt blonde sau cum?! Ce nu ți-o plăcut? Daca ai fost, zi și tu mai multe, că poate merg alții, tată, fără supărare, eu, de exemplu, nu am pretenții foarte mari.

  10. Varu Răspunde

    O să se găsească fraieri care să-i voteze

  11. Mihai Răspunde

    Aur este cea mai mare teapa de dupa 89. Un partid de inculti , parveniti cu reprezennanti dubiosi c Votantii aur sunt in mare parte analfabeti functional in special tineri fara loc de munca si batrani care nu mai au cu cine sa voteze.

  12. Ionuț Răspunde

    Stefănelă și-a dat cu mucii in fasole de mult,cine îl mai votează și pe ăsta și partidul aur un partidă de analfabeți, prosti grămadă!

  13. Irimus Răspunde

    AUR va avea un candidat puternic la Primaria Satu Mare, pe Mircea Dobra.

    • c-block Răspunde

      Mai nepotrivit nici că se putea. Orașul nu este mare și sătmărenii știu prea bine ce și cum când se autopropune vreun individ. În mod interesant când auzi de AUR dai numai de oameni cu 8 clase maximum sau de speciali pensionari. Oare de ce? Și un oraș nu așa se conduce. În cel ai rău caz va ieși și se va trezi ca și primarii useriști care duc un război surd împotriva comunității și împotriva tuturor în general. Mai ții minte ce a făcut Coica? No cu ăsta va fi și mai și. Și cine pierde la urmă???? Nu noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.