Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Prostituată hoaţă, în Carei. I-a adormit clientul şi i-a furat cheia de la maşină şi banii!

Prostituată hoaţă, în Carei. O femeie de aproximativ 30 de ani, de etnie romă, a fost surprinsă în timp ce fura bani dintr-un autoturism parcat în curtea unei case din Carei. Ea a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare, în cursul acestei săptămâni.

Potrivit informațiilor PortalSM, doi vecini au observat incidentul și au alertat poliția, în seara zilei de 11 mai 2021, în jurul orei 22:50. Hoața a fost găsită în autoturismul vecinului, aflat parcat în curtea locuinței. Femeia a sustras suma de 1.000 de lei din portofelul amplasat în torpedoul mașinii și a încercat să se ascundă, fiind descoperită de către vecinii acestuia.

La sosirea poliției, femeia a recunoscut fapta și a predat suma furată, care fusese ascunsă în lenjeria intimă. Aceasta a explicat că se afla în casa bărbatului la invitația acestuia de a întreține relații intime. Când femeia a ajuns în casa bărbatului, a observat că acesta doarme, moment în care a luat cheile de la mașină de pe masă și a ieșit în curte unde era parcată.

A deschis mașina și în torpedou a găsit un portofel, din care a sustras  mai multe bancnote de 100 de lei pe care le-a ascuns în lenjeria intimă, moment în care a fost surprinsă.

În urma procesului, femeia a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru furt calificat și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Bine Io făcut,un fraier

  2. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Păi și ce era să facă dacă mutulică s-a pus pe nani????? 😯😉😆🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.