Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

Recidivist periculos, după gratii. Prins de 4 ori fără permis, a cerut Poliţiei schimbarea unui permis fals!

Un recidivist periculos din Negrești Oaș a fost condamnat la 14 ani de închisoare cu executare după ce a fost prins conducând fără permis de conducere de patru ori, pedeapsa cuprinzând şi două tâlhării din trecut. Condamnare a primit-o în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, pe data de 4 octombrie 2018, bărbatul s-a prezentat la ghișeul instituției S.P.C.R.P.C.Î.V. Satu Mare, solicitând schimbarea unui permis de conducere din Spania cu unul similar al autorităților din România.

La data de 11 martie 2019, poliția locală l-a oprit pentru control. Cu ocazia controlului documentelor, acesta a înmânat actul de identitate, certificatul de înmatriculare al autoturismului și o copie a permisului prezentat spre preschimbare, care poartă menţiunea “predat la preschimbat în data de 04.10.2018” , ștampilat cu ștampila instituţiei S.P.C.R.P.C.Î.V. Satu Mare.

Între timpul investigației, s-a descoperit că documentul “Permiso de conduccion” prezentat pentru schimbare era fals.

În urma verificărilor autorităților române, s-a constatat că acesta nu figura ca titular al unui permis eliberat de autoritățile din Spania. Acesta a recunoscut că a condus fără permis și că, în perioada 2016-2017, în timp ce se afla în Spania pentru muncă, a obținut un permis fals.

El a mai fost prins conducând în total de 4 ori fără permis, iar după mai mulţi ani de judecată, i-a venit sentinţa: 14 ani, 10 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi pedepsele rămase din două tâlhării. El fusese condamnat anterior la închisoare dar a fost eliberat condiţionat. Acum va sta din nou ani buni după gratii.

2 comentarii

  1. 🤔🤔🤔😵😵😵🤮 Răspunde

    Vai acuma și voi! Dar ce aveți cu omul de afaceri oșan harnic? Păi la cât muncește nu a avut vreme să-și facă permis valabil. Fiți mai înțelegători și voi! 😉

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Unde s-a ajuns. Nici permisul nu mai e ce a fost pe vremuri! Din ce se pare măcar nu a făcut accident în toată vremea asta. E și asta ceva să circuli din Spania acasă și să ajungi întreg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.