Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Minor cu cinci spargeri la activ. A rămas ascuns în toaleta unui hotel şi a spart dozatoare

Un minor din Carei a fost trimis în judecată, în această săptămână, după ce a comis cinci spargeri în perioada august-octombrie 2023.

Potrivit informațiilor PortalSM, primul incident a avut loc în noaptea de 30-31 august 2023, tânărul a distrus sistemul de închidere al unui dozator de lapte și a sustras aproximativ 100 de lei, provocând un prejudiciu de aproximativ 5.100 de lei.

În noaptea de 05-06 septembrie 2023, minorul a încercat să spargă un alt dozator, dar nu a reușit să sustragă bani, deoarece nu a putut să deschidă caseta destinată bancnotelor.

În data de 14 septembrie 2023, a intrat într-un motel, s-a ascuns în toaleta de la parter aproximativ 2 ore, după care a escaladat barul de la recepție. A intrat în camera de recepție, de unde a sustras de pe masă suma de aproximativ 180 lei iar din geanta recepționerei suma de aproximativ 300 lei.

În data de 01 octombrie 2023, a deschis ușa unui autoturism Skoda, fără a sustrage ceva. Într-un alt incident din 26 august 2023, a încercat să pătrundă într-un alt autoturism parcat.

Minorul este acuzat de furt calificat și tentativă de furt, urmând să fie judecat pentru aceste infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.