Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Retur de senzație: AZUR revine în forță la Capricci! Concert memorabil, în weekend

Mult îndrăgita formație AZUR revine la Capricci, în acest weekend! Artiștii promit să încingă atmosfera, aducând în fața publicului un concert live de excepție, în data de 26 ianuarie, începând cu ora 22.00. Iubitorii muzicii de petrecere vor avea ocazia să se bucure din nou de energia contagioasă și hiturile inconfundabile ale trupei.

Restaurantul Capricci devine, astfel, gazda unei seri pline de energie și muzică de calitate, unde nostalgicii perioadei de aur a muzicii românești vor reîntâlni trupa care a marcat o generație întreagă. Cu un repertoriu vast ce include melodii precum “Aseară, pe stradă,” “Într-o noapte-ntunecată” sau “Femei, femei,” AZUR promite să ofere publicului o călătorie muzicală cu amintiri de neuitat.

„Concertul AZUR de la Capricci se anunță a fi un eveniment de neratat pentru toți cei care doresc să retrăiască magia anilor ’80 și ’90, dar și pentru cei ce vor să o cunoască. Formația promite să ofere o seară de neuitat, în care muzica va răsuna cu putere și nostalgia va prinde viață”, transmit organizatorii.

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment de excepție, rezervările pot fi făcute în prealabil la numărul de telefon: 0770533993.