Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

A fumat o țigară, iar după câteva zile s-a urcat la volan. Condamnat la amendă penală

A fumat o țigară la o petrecere, iar după câteva zile s-a urcat la volan. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a întâlnit cu polițiștii în trafic, iar acum a fost condamnat la amendă penală.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic pentru un control rutier, în județul Satu Mare. După verificarea documentelor a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a indicat o concentrație pozitivă a substanței THC. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină.

Bărbatul a recunoscut săvârșirea infracțiunii, declarând că într-o zi de sâmbătă, în timp ce se afla la o petrecere, a tras câteva fumuri dintr-o țigară, ulterior dându-și seama că țigara conține și altceva în afară de tutun. În zilele următoare s-a urcat la volan, însă a fost oprit între localitățile Moftin și Carei pentru un control de rutină, unde a fost depistat pozitiv la testul pentru droguri.

Acesta a fost condamnat la plata unei amenzi penale în valoare de 4.200 de lei, pentru ,,săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor interzise”.

Un comentariu

  1. assa Răspunde

    Sa ne bucuram ca la alcool nu apare dupa cateva zile. Imaginati-va cum ar fi sa bei sambata si luni sa primesti 1000 euro amenda ca ai baut in weekend :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.