Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

SONDAJ. Ce evenimente lipsesc din oraș și ce artiști vreți să vedeți la Satu Mare

Se știe deja când vor avea loc Zilele Orașului sau Street Music Festival, dar Centrul Cultural G.M. Zamfirescu vă invită la un sondaj: Ce evenimente lipsesc din oraș și care sunt artiștii pe care vreți să-i vedeți la Satu Mare? 

,,În acest an, vom continua să oferim activități de calitate pentru copii, tineri și adulți. Dar, înainte de a face public calendarul anului 2024, vă invităm să vă exprimați părerea participând la un sondaj de opinie online! În acest fel ne oferiți un feedback și în același timp puteți face propuneri de evenimente pentru anul 2024”, spun reprezentanții G.M. Zamfirescu.

Pentru sondajul de opinie vă rugăm să accesați linkul: https://bit.ly/gmz2024

Prin urmare, calendarul pentru anul 2024 este în curs de finalizare, dar unele evenimente majore cu potențial turistic pot fi deja adăugate în calendar:

  • Zilele Orașului Satu Mare – 24-26 mai;
  • Samfest Jazz&Wine – 21-23 iunie;
  • Street Music Festival – 12-14 iulie;
  • World Music Festival – 6-8 septembrie;
  • TEDxSatuMare – 13 octombrie.

Dintre participanții la sondaj vor fi selectați trei respondenți care vor primi fiecare câte un pachet cu produse sătmărene, oferit de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.

Pe parcursul anului, evenimentele organizate au avut o tematică diversă și au dat culoare orașului. Zilele Orașului Satu Mare a reprezentat un eveniment major în viața sătmărenilor, cu multe momente minunate, clipe de neuitat pentru întreaga comunitate. Târgul de Crăciun a devenit un eveniment pentru toate vârstele, în cadrul căruia, cu ajutorul producătorilor și meșterilor populari, au fost organizate aproape 50 de workshop-uri la care au participat peste 1300 de copii și tineri. În premieră, am adus la Satu Mare și o roată panoramică.

Pe lângă evenimentele iubite de sătmăreni, cum sunt Samfest Jazz&Wine, Street Music Festival, World Music Festival, Zilele Copiilor, TEDxSatuMare, au fost aduse o serie de evenimente noi și tematice precum City Rocks, evenimentele de pictură experimentală Ladies Creative Day, evenimentul Treasure Hunting, vânătoare de comori urbane și Revelion în aer liber.

6 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    N-ati furat SAMFESTUL O VREM INAPOI!!!

    • H&R Răspunde

      Román nyelvért apăsalja meg a kettes butont! Hátha-poate.
      Greu cu limba română.

      • sp Răspunde

        Mai ales dacă mai trage și pe nas ceva. Trist e că aceste “ievenimente” culturale cu personaje pe moment și de calitate îndoielnică, cu “spectacole artistice” gen maimuța din parcarea de la mall prins ulterior drogat la volan sunt organizate tocmai pentru astfel de bipezi. Anul ăsta îl arde pe primar și probabil de aia face acest “sondaj” că vin alegerile. Altfel mai mult ca sigur lista era demult închisă încă înainte de Anul Nou. Bineînțeles toate pentru “binele spre foarte binele” public. 😮🤢

  2. Beny Kira Răspunde

    Florin Salam

  3. jagermeister Răspunde

    Ciorile din Gradina Romei interpretand un dans sincron deasupra primăriei.

  4. Gheorghe Răspunde

    Io zâc să se facă o mare manifestare ca pe vremea șușterului ceașcă în zona pietonala si la aceasta manifestare sa fie chemați toate rămășițele sistemului comunist toți lingăii și profitorii de pe vremea aceea,care mai trăiesc bineînțeles și sa fie căutați toți tovarășeii și tovărășițele care ne luminau viata și drumul spre comunism,fie ei bolnavi,ramolit,sclerozați sau cu un picior în groapa.Sa se adune tineretul de acuma,sa se aprindă un foc de tabără și tovarășii sa-i instruiască pe tinerii de azi cum sta treaba cu (ne)munca,cu realizarea planului cincinal în patru ani și jumătate,cum se practica turnatul(nu la turnatoria de la unio),adica turnatul colegilor,al vecinilor și al membrilor din familie pentru un post mai bun la partid.Sa se facă câteva holograme cu ceașcă și lena cu tova bradea,uglar,furiș și ceilalți lingatori de izmene comuniste.Prea s-au dat tinerii și boborul pe brazda cu liberalismul,prea le plac euroii,prea multe mașini străine scumpe prea puține dacii,lada,lastun….v-ati luat-o în cap derbedeii capitalistifascistoeuropeni.Sa vina tov putler,sa dea mână cu horty orban și sa fim ce-am fost cândva…..și uite asa sa se scrie o lecție de istorie pentru tineretul obraznic….chiar și cei din fruntea urbei au trădat idealurile comuniste….Ar fi ceva fain…acompaniați de formația treicoceni în frunte cu păunescu….obligatoriu sa se cante internationala,nu manele sau alte melodii fascistoeutopene,eventual un ceardaș,o kalinka,catiuska,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.