Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Scandal uriaș din… nimic. Doi sătmăreni s-au bătut cu pumnii și picioarele. Unul a atacat cu biciul

Un scandal uriaș a izbucnit într-o localitate din județul Satu Mare din mai nimic. Doi sătmăreni s-au bătut cu pumnii și picioarele, iar altul a început să dea cu biciul în stânga și în dreapta. Totul a pornit după ce unul dintre bătăuși, aflat pe bicicletă, ar fi lovit oglinda retrovizoare a unei mașini parcate în fața unei case.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în localitatea Halmeu din județul Satu Mare. Un bărbat a trecut cu bicicleta pe lângă o mașină parcată în fața unei case și ar fi lovit oglinda retrovizoare a autoturismului. Șoferului, care se pregătea să iasă din curte, i s-a strigat din vecini că o persoană i-a lovit oglinda, iar de aici până la un scandal monstru nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au luat la bătaie, lovindu-se cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, proprietarul mașinii a leșinat după ce a fost lovit cu un bici.

Fiind audiat, unul dintre agresori a declarat că a trecut cu bicicleta prin dreptul locuinței unei persoane, care i-a reproșat faptul că i-ar fi rupt oglinda de la mașină. Proprietarul autoturismului a insistat și l-a oprit, reproșându-i din nou că i-a rupt acea oglindă, după care l-a prins de haine și l-a lovit cu pumnul de patru sau cinci ori, la nivelul feței. Mai mult, acesta a declarat că proprietarul mașinii și-a chemat tatăl în ajutor. La un moment dat, bărbatul a scăpat din pumni și a reușit să-i aplice o lovitură șoferului nervos care s-a dezechilibrat și a căzut, rămânând în stare de inconştiență la sol.

Proprietarul mașinii a fost și el audiat, însă a venit cu o altă variantă, declarând că a ieșit din curtea locuinței, moment în care vecina sa i-a spus „vezi că ți-a lovit oglinda”, indicându-l pe agresor, care atunci venea pe drum cu bicicleta, având un bici în mână. Între cei doi au avut loc discuții privind oglinda retrovizoare, biciclistul devenind recalcitrant și, la un moment dat, a coborât de pe bicicletă și a lovit-o pe persoana vătămată cu biciul, de aproximativ trei sau patru ori, în diferite zone ale corpului.

Cei doi bătăuși s-au ales cu câte o amendă penală în valoare de 3.150 lei, respectiv 2.700 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.