Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Străzile din Păulești intră în modernizare. Cozma: ,,Anul 2024 e anul investițiilor”

Străzile din comuna Păulești, județul Satu Mare, intră în modernizare, după ce a fost semnat un contract de peste 14 milioane de lei. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. ,,Anul 2024 e anul investițiilor în comunități”, a spus Adrian Cozma.

,,Azi a fost semnat contractul pe PNI Anghel Saligny în valoare de 14.700.000 lei pentru modernizarea străzilor în comuna Păulești. Un proiect care va aduce beneficii importante pentru comunitate dar și pentru mediul de afaceri local. Felicitări echipei din primărie care a reușit să atragă investiții în 7 ani cât nu a reușit administrația UDMR în 20 de ani. Anul 2024 e anul investițiilor în comunități”, a transmis deputatul Adrian Cozma.

9 comentarii

  1. SupoziTHOR Răspunde

    Ce meritele cracilor mă-șii are piticot?

  2. xpert86 Răspunde

    Cozma și Bontea au case și locuiesc în Paulesti, normal ca au interes ca sa le fie modernizate străzile prin asfaltare și introducerea canalizărilor!!
    De fapt ei au de câștigat electoratul atât pe linie de partid cat și pe plan personal!!! Numai ca PNL-ul ar trebui să se alieze și ei cu UDMR ca PSD-ul ca să poată pierde toate trei în grup alegerile!!!!🤣🤣🤣🤣

    • Opincarul Răspunde

      “Au câștigat electoratul atât pe linie de partid cât și pe plan personal”, mare adevăr grăiești, așa trebuie într-o țară normală, și nu prin pomeni electorale sau prin alianțe josnice. Este normal să facă eforturi la Păulești pentru că este comuna cea mai rapid extinsă și cea mai importantă a orașului. Unde vrei să facă, acolo unde se construiește din an in Paști? Bravo. UDMR ul taie porci, PSD-ul fură. Singura opțiune este Cozma.

      • Vlad Răspunde

        Ăștia fură mai mult de cât toți, o să ajungă la putere locală când or evada caii lui pe dealurile Aradului, tura asta le-a fi strâmtă cărarea bieților in galben și tare mă tem că Cozma și-a luat-o rău de tot și el și gașca lui de analfabeți funcționali!

      • S Răspunde

        Nu sunt de acord cu tine, Cosma e parlamentar, ales al poporului care reprezinta toti oamenii din tarisoara noastra, in egala masura tiganii si Miticii din Bucuresti si Svabii din Capleni. Nu parlamentarii trebuie sa aduca banii locali, rolul lor e sa faca legi.

    • Eu Răspunde

      Bontea sa asfaltat strada pe care sta anul trecut!

  3. Dacian Ferari Răspunde

    Pentru Bontea, fostul activist UTC, anul 2024 este anul investitiilor. In terenuri in Paulesti, Lazuri si Botiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.