Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Taximetrist din Satu Mare jefuit de o gașcă de rromi! L-au ”prostit” până i-au furat banii din portofel

Trei persoane, printre care și un minor, din cartierul de rromi din Ardud au furat 250 de lei din portmoneul unui șofer de taxi.

Potrivit informațiilor PortalSM, un taximetrist din Satu Mare a fost anunțat prin dispecerat pentru o cursă în orașul Ardud, mai exact în cartierul de rromi. Ajuns acolo, trei persoane, printre care și un minor, au urcat în mașină și s-au înțeles cu taximetristul la suma de  150 de lei pentru o cursă către prima stație de PECO OMV din municipiul Satu Mare.

În timpul călătoriei, cei trei pasageri au părăsit brusc mașina, iar taximetristul a descoperit că portmoneul său dispăruse. Acesta a sunat imediat la poliție și, în timp ce aștepta intervenția autorităților, portmoneul a fost aruncat înapoi în mașină de unul dintre hoți. Ulterior, un alt complice l-a amenințat pe șofer în limba maghiară că dacă nu dispare în 2 minute de la fața locului va avea de furcă cu ei, respectiv că o să-l rezolve. După ce a verificat conținutul portmoneului a observat că i-a fost furată suma de 250 lei.

Unul dintre pasageri, minor, a mărturisit că după ce a ajuns taxi-ul, unul dintre ei s-a aşezat pe locul din dreapta față, iar ceilalți doi s-au așezat pe locurile din spate. În timp ce unul dintre ei a purtat discuții cu șoferul pentru a-i explica unde trebuie să meargă, altul a luat portmoneul șoferului care era în portiera ușii din partea stângă. Minorul ar fi restituit portmoneul fără să știe că lipsesc bani din el.

Cei trei urmează să fie judecați pentru furt calificat.

6 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Numai în România le spune rromi, peste tot l-i se spune țigani. Ne mai mirăm că ne pun în aceeași oală străinii.

  2. 🤒🤒🤒 Răspunde

    DE CE I-A LUAT ÎN MAȘINĂ??? ȘI EU AM FĂCUT TAXI DAR II OCOLEAM ȘI NU II LUAM ÎN MAȘINĂ!!! PE LÂNGĂ FAPTUL CĂ PUT ȘI IS JEGOSI MAI ȘI FURĂ GUNOAIELE!!!!

    • Satmarean Răspunde

      La noi daca nu îi iei in masina, imediat o sa strige, ca e discriminare. Incet incet, o sa ajungem la mana minoritarilor!

    • Sâcă Răspunde

      Prietene , la Gară taxi …poți refuza sau alege , la firmă nu faci ce vrei

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tigani nu rromi….

  4. Mor Răspunde

    Eu le-as da foc ca oricum nu au nici un folos pt comunitate…. Eu de as fi presedinte as curata tara de tigani….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.