Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. “Radar fix instalat pe drumul Baia Mare – Satu Mare”. Anunţul care a speriat şoferii

UPDATE. Un material video cu privire la instalarea unui radar fix pe drumul Baia Mare – Satu Mare a speriat şoferii. Cel care a realizat filmarea susţine că este vorba despre un radar fix, însă în realitate este vorba despre camere de supraveghere care încă nu au fost omologate. 

“Atenție, șoferi! Un radar fix a fost instalat pe drumul Baia Mare – Satu Mare, iar dacă treceți prin zonă fiți foarte atenți la viteza cu care vă deplasați”, se preciza în apelul şoferilor.

Radarul a fost instalat la ieșire din municipiul Baia Mare spre Satu Mare, iar un șofer care a trecut prin zonă a testat noul aparat.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au precizat că nu este vorba despre un radar fix, ci sunt, camere de supraveghere a traficului. Acestea aparţin Primăriei Baia Mare.

În imagini se poate vedea cum aparatul antiradar reacţionează, însă cel mai probabil intereferează cu senzorii din benzinăria apropiată.

 

 

6 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Așa și? Autoritățile ar trebuie să facă în zonă să se circule măcar cu 80 h

  2. NH Răspunde

    Stați liniștiți sătmăreni că pe voi nu vă prinde radarul, voi faceți mai mult zgomot cu evacuare modificata să vă vadă lumea ce zmardoi sunteți.

  3. Unguru Bulan Răspunde

    NH lasa ca nici cu voi smardoii de MM nu mie rusine!

  4. Vasy Răspunde

    Acuma daca respecti viteza… ajungi in BM in vreo 2 ore iar in Bucuresti in vreo 2 zile … asa nu faci accident cu masina si doar faci cu nervii si poate te ia naiba pana ajungi unde vrei sa ajungi.

  5. Călător Răspunde

    Bă ești prost?
    Eu ajung la Baia Mare legal în sub o oră, cu mașina!
    Tu despre tren vorbești?
    La București, cu pauze de țigară și 2 mese, am ajuns în 11 ore, asta acum în vară! În 16 ore am fost la mare, după o pauză de 3 ore în București! 100% viteză legală!

  6. TRUSTFALL Răspunde

    Sigur nu ti-a sunat anti-radarul de la usile benzinariei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.