Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

VIDEO. Primarul din Satu Mare care a ieșit la deszapezit în zi de sărbătoare

Primarul comunei Călineşti Oaş din Satu Mare, Dinu Birtoc, a dat dovadă de spirit civic în zi de sărbătoare, acesta ieșind la deszăpezit pentru a asigura condiții optime de circulație.

Acesta a postat pe rețelele de socializare un video în care se afla la volanul utilajului de deszăpezire, transmițând urări de “La mulți ani” cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Birtoc a făcut din această activitate un obicei anual, acesta deszăpezind drumurile din localitate pentru ca oamenii să poată circula. Acesta este cunsocut comunităţii locale pentru implicarea personală în rezolvarea unor probleme.

8 comentarii

  1. Soso Răspunde

    Bravo lui..asa ar trebui sa faca toti..doar ca nu toti sunt harnici! Satu Mare e sufocat de masini..dimineata si dupa masa , mai ales, e un chin sa circuli..nu trebuia blocat centrul vechi..trebuia lasa-te sa circule masinile…dar sa nu parcheze acolo. Trebuia sa va ganditi la scoli si la locurile de munca!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Bravo lui. Vrea să arate în an electoral că e gospodar. În schimb ceea ce nu pricep este că după cunoștințele mele exhaustive orașele, localitățile implicit și comunele, tot județul trebuie să aibă la ora asta un contract de deszăpezire valabil cu o firmă, frumos atribuit în baza unei licitații publice. Că așa fiecare se plimbă cu utilajul prin sat că cine este el băiat frumos și curăță ulița.

  3. Ionuț Răspunde

    …asta ii știre veche,doar a-ți actualizat-o!!!

  4. Adrian Răspunde

    Face și el ce știe , săracu😥. L-au ales primar ca să dezvolte comuna dar el face treaba tractoristului din primărie 😂. da de a mai prinde un mandat…🙃

  5. Ioan Răspunde

    Și culmea, fraierii îl votează!O fi el bun muncitor la deszăpezire dar nu-i in stare sa faca o majoritate in consiliu local si sa aducă fonduri in comuna. Ține comuna pe loc…

  6. Opincarul Răspunde

    Am aruncat un ochi pe aici și aproape m-am speriat, drept pentru care am revenit, să fiu sigur, și am recitit titlul. Credeam că este vorba de Gabor – evident, in urma unei intoxicații cu alcool.

  7. Valahu Răspunde

    @Opincarule pt.moment si io m-am zapacit bietu gaborel credeam c o luat razna de tat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.