Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

A băut 3 beri, s-a urcat la volan, a dărâmat câțiva stâlpi apoi a sunat la 112

A băut 3 beri, s-a urcat la volan, a dărâmat câțiva stâlpi apoi a sunat la 112. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Satu Mare, s-a ales cu o condamnare cu suspendare, în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul autoturismului și a lovit doi stâlpi de beton. Ulterior, acesta a sunat la 112 pentru a anunța accidentul. Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că a consumat aproximativ trei beri de 0,5l la un bar din Satu Mare, după care s-a urcat la volan, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu doi stâlpi, două decorațiuni din beton. A mai precizat că a sunat la 112 pentru a raporta evenimentul.

Acesta a fost condamnat, în această săptămână, la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, respectiv la 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

2 comentarii

  1. Gigi Durul Răspunde

    De la 3 beri nu simt nimik….nu conduc nici daca miros un parfum….dar ăsta e prea de tot….

    • Trotilu Răspunde

      Yo de la trei beri merg cu trotineta, de la sase merg cu buldozeru, si de la zece cu tancu. Da nu fac nicio paguba….paguba-n ciuperci. 🍾🥂👍😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.